Pelastusköysi

11.4.2018

Pelastusköysi

Suomennettu hartaudesta:
Lifeline
Charlyne Cares Devotion 9.4.2018

Vietin taas yhden päivän kotona, mietiskelin hiljaa ja itkin vaimeasti niin kuin usein teen sängyssäni yläkerrassa lasten touhutessa tietämättöminä alakerrassa. Kysyin Herralta taas kerran “Miksi edelleen jatkan tätä? Näyttää siltä, ettei puolisoni sydän ikinä muutu tai jätä sitä toista naista, eikä hänen sydämensä pehmene minua kohtaan saati sitten unelmoi avioliiton eheytymisestä.”

Odotukseni on kestänyt nyt useamman vuoden, sen jälkeen kun tunsin Herran kosketuksen ja kuulin sanan hengessäni, ettei avioero ole oikea vastaus ja tunsin huolta Jumalaan liittyvistä asioista enemmän kuin koskaan ennen. Olen kestänyt monet vaikeudet ja todistanut monia ihmeitä Herramme  uskollisuudesta. Kuitenkin samalla kun kaikki asiat ympärilläni ovat jatkuvasti parantuneet, näyttää siltä, että suhteeni aviomieheeni on varsinkin kommunikoinnin osalta romahtanut huonosta vielä huonompaan ja siitä lähes olemattomiin. Minun täytyy kiittää Jumalaa siitä, että näinä kaikista koettelevimpina aikoina olen oppinut tunnistamaan vihollisen juonet, kun hän leikkii lihallisilla heikkouksillani.

Jottei Saatana pääsisi meistä voitolle. Hänen juonensa me kyllä tiedämme.
2 Kor 2:11

Kun kysyin Herralta, mitä oikein tapahtuu (tai siis mitä minä teen väärin), pitäisikö minun rukoilla enemmän? Paastota enemmän? Ensin, niin kuin Hän usein tekee, Hän muistutti minua miljoonannen kerran, ettei ole kyse minusta. Sitten yhtäkkiä lempeästi Hän antoi yhden sanan mieleeni. Se sana oli pelastusköysi.

Pelastusköyden määritelmä voi olla 1. Köysi tai naru, jota käytetään hengenpelastukseen. Yleensä sellainen, joka heitetään pelastamaan joku veden varaan joutunut tai sellainen, jota merimiehet käyttävät kiinnittääkseen itsensä veneeseen. 2. Asia, josta joku tai jokin riippuu, tai joka auttaa pääsemään pois vaikeasta tilanteesta.

Hän kuiskasi minulle, että aviomieheni tarvitsee pelastusköyttä juuri nyt, ja että minun tulee seisoa tunnollisesti ja vahvasti siltä varalta, että minun täytyy kiidättää pelastusköysi miehelleni milloin tai miten tahansa Herra minun haluaakaan tekevän.

Pyrkikää siis, veljet, yhä innokkaammin tekemään lujaksi kutsumuksenne ja valintanne. Kun näin teette, te ette koskaan lankea,
2 Piet 1:10

Herra on siunannut  minua niin, että pystyn olemaan kotiäitinä ja tekemään töitä kotoa käsin. Käyn läpi tätä kaikkea kolmen tyttäreni kanssa, joista yksi on “Ismael-vauva”, jonka sain silloin, kun aviomieheni ja minä asuimme erillään. Pidän kotitoimistossani puhelinpalvelua ja otan vastaan  puheluita The Life Alert -yhtiölle. Voin vakuuttaa, että ne vanhukset, jotka käyttävät sitä systeemiä, sekä heidän perheensä, todella tarvitsevat sitä hälytyslaitetta ja että se on toiminnassa ja heidän käytettävissään akuuteissa hätätilanteissa.

Yritän tässä todistaa sinulle, että puolisosi tarvitsee sinua tänään enemmän kuin kumpikaan teistä ehkä tajuaa. Sinä ja Jumalan asettama avioliittosi saatatte olla ainoa pelastusköysi, joka puolisollasi on jäljellä yhdistämään hänet Herraan Jeesukseen Kristukseen. Älä anna minkään, mitä vihollinen yrittää tiellesi heittää, rikkoa sitä rikkoutumatonta hengellistä sidettä tai pelastusköyttä, joka sinulla on puolisosi ja Herrasi Jeesuksen kanssa. Jeesus seisoo kanssasi valmiina ja auliina ja kykenee pelastamaan teidät molemmat.

Mikä voi erottaa meidät Kristuksen rakkaudesta? Tuska tai ahdistus, vaino tai nälkä, alastomuus, vaara tai miekka? On kirjoitettu:  Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken aikaa, meitä kohdellaan teuraslampaina. Mutta kaikissa näissä ahdingoissa meille antaa riemuvoiton hän, joka on meitä rakastanut. Olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, eivät enkelit, eivät henkivallat, ei mikään nykyinen eikä mikään tuleva eivätkä mitkään voimat, ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.
Room 8:35-39

Luota, toivo ja usko, että Jumalan täydellisellä ajoituksella Herra toimii ja auttaa sinua olemaan se pelastusköysi, joka voi turvallisesti vetää hairahtuneen puolisosi erämaasta takaisin kotiin, jonne hän kuuluu sinun ja perheesi luokse.

Hartaasti rukoillen, että Hänen tahtonsa tapahtuu,
Pamela
Texas, USA
Rejoice Marriage Ministries, Inc.