Odotusaika

3.12.2018

Odotusaika

Suomennettu hartaudesta: Waiting time Charlyne Cares Devotion 14.5.2018
Haluan jakaa suosituimpia hartaustekstejämme, nyt kun aloitamme viimeisen kuukauden vuodesta 2018. Toivon, että lukisit, lukisit uudelleen ja pistäisit nämä sanat käytäntöön. Pyydä Herraa puhumaan sinulle! Rukoilen, että vuoden 2018 viimeiset päivät olisivat täynnä rukousvastauksia elämässäsi.
-Charlyne

Salatut asiat ovat vain Herran, meidän Jumalamme, tiedossa, mutta ne asiat, jotka hän on ilmoittanut, ovat tarkoitetut meille ja lapsillemme, että aina täyttäisimme tämän lain käskyt.
5 Moos 29:28

Seison avioliittoni eheytymisen puolesta ja joka päivä tämän odotuksen aikana huomaan miettiväni, että MILLOIN aviomieheni tulee kotiin? Joinakin päivinä se on painostava, raskas taakka ja toisina päivinä se on alitajuista mietiskelyä. Mutta jos olen todella rehellinen, niin mietin, että kamppailenko Jumalaan luottamisen kanssa?

Viime aikoina Jumalan Henki paljasti minulle, että minun tehtäväni EI ole tietää MILLOIN puolisoni tulee kotiin! Minun tehtäväni on olla valmiina! Hmmm…

Se toi mieleeni erään lausunnon pastoriltani “valmisteluaika ei ole ikinä hukkaan heitettyä aikaa.” Miksi tämä odotuksen aika tuntuu sitten joutoajalta – ajalta, jolloin meidän pitäisi olla yhdessä? Tai hedelmättömältä ajalta, koska olen naimisissa, mutta silti yksin? Olenko unohtanut, että Jumala on luvannut hyvittää ajan takaisin? Voisiko olla, etten osaa keskittyä? Ja että muutos olisi tarpeen?

Tarvitsin aikaa, nöyryyttä ja antautumista tajutakseni, että minulla on monia sokeita pisteitä hoidettavana. Monia asioita, joita katua; monia asioita, joissa kasvaa; paljon pahoja tapoja hylättävänä; ja lukuisia jättiläisiä kuten epäusko, pelko, epävarmuus, läheisriippuvuus, epäjumalanpalvonta, omavanhurskaus yms. joita minun tulee kukistaa itsestäni. Pyhä Henki paljasti nämä asiat minulle lempeästi, jotta parantuisin ja eheytyisin valmistautuessani aviomieheni paluuta varten.

Silti päätän mieluummin viettää monia tunteja, päiviä, viikkoja ja nyt vuosia keskittyen siihen, mitä puolisoni saattaa tehdä, miten hän voisi oppia kuulemistani saarnoista, miten voisin olla jonkun toisen miehen kanssa, ja ajattelen niitä syitä, joiden takia puolisoni ei rakasta minua enää ja mietin, palaako hän enää koskaan – paljon turhia ajatuksia!

Valtaistuimella istuva lausui: “Uudeksi minä teen kaiken.”
Ilm 21:5

Mietiskellessäni tajusin myös muita asioita, joita Jumala on paljastanut minulle, ja jotka eivät ole salaisuuksia: Minä tunnen KUKA aviomieheni on. En odota jotakuta salaperäistä henkilöä viemään jalat altani. Ei arvailuja eikä miettimistä. Tunnen HÄNET, hänellä on nimi! On siunaus saada ajatella häntä usein ja uneksia juuri hänestä. Hänet on asetettu sivuun ja Jumala on luvannut hänet minulle. Jumala on paljastanut hänet minulle ja antanut minulle tehtäväksi ODOTTAA häntä. Ja hän antoi minulle edeltäkäsin lupauksen, että Hän tuo HÄNET takaisin luokseni.

Minulla ei ole varaa ottaa näitä tai mitä tahansa ilmestyksiä kevyesti, pitää niitä itsestäänselvyyksinä, tai vajota epäuskoon. Koska Isäni paljasti nämä asiat minulle omista aarteistaan sieluni syvimpiin sopukoihin, ne ovat arvokkaita ja kannattavia.

Ei murehduteta itseämme Jumalan aikataulusta – SE kuuluu Hänelle ja vain yksin Hänelle. En halua varastaa Häneltä yllätystä, sitä yhtäkkiä-hetkeä, jonka Hän on valmistanut “vain minulle”. Sama asia jos joku varastaisi “yllätysmomentin” yllätyssynttäreistä leikkimällä etsivää ja nuuskimalla ja epäilemällä asioita, jotka eivät hänelle kuulu. Ei! Minulla on paljon tekemistä siihen asti kunnes Hän (Pelastajani) tulee yllätykseni kanssa.

Olkaa siis tekin valmiit, sillä Ihmisen Poika tulee hetkellä, jota ette aavista.
Matt 24:44

Pyrkikäämme siis kaikin voimin tuohon lepoon, ettei yksikään lankeaisi seuraamaan noiden niskoittelijoiden esimerkkiä ja sen vuoksi jäisi taipaleelle.
Hepr 4:11

Uskon, että meidät on kutsuttu tähän seisomiseen ja odottamiseen, ja me olemme täysin varustautuneita ja kestämme kyllä loppuun asti. Myönnän, ettei se ole helppo tehtävä, ja suuri osa siitä näyttää olevan minun hallintakykyni ulkopuolella – taas yksi jättiläinen lyötävänä – mutta uskon myös, että se on kyllä sen arvoista.

Odottaen toiveikkaasti ja käyttäen aikaansa,
Vicky
Texas, USA
Rejoice Marriage Ministries

Katso uusimmat julkaisut täältä.