Lauantain todistukset 8.12.2018

10.12.2018

Lauantain todistukset 8.12.2018

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares Devotion 8.12.2018)

Mutta kaikki tämä antaa vain aavistuksen hänen mahdistaan, me kuulemme hänestä vain hiljaisen kuiskauksen. Kuka voisi tajuta hänen koko mahtinsa pauhun?
Job 26:14

Aviomieheni lähti useampi kuukausi sitten. Hän sanoi, että kipinä oli poissa. Olin hajalla. Sen jälkeen sain vain kuulla, että “En tule koskaan takaisin. Haluan avioeron.” Hän tuli käymään lasten luona säännöllisesti. Ennen lähtöään hän sanoi aina “He pärjäävät kyllä. Haluan vain mennä eteenpäin.” Minä löysin Jumalan tänä aikana. Hän puhui minulle niin paljon. Heräsin syvästä unesta viisi kertaa yhtenä yönä ja kuulin äänen sanovan “Pysy paikallasi”. Vein lapset äitini luokse. Lähdin vain ajamaan autolla, enkä vastannut puhelimeeni. Enpä osannut aavistaa, että Jumala teki töitä yhtäkkiä-hetkeäni varten. Mieheni oli lähtenyt töistä huolissaan. Hän sanoi, että Jumala sanoi hänelle, että hänen pitäisi etsiä minut. Jumala näytti hänelle, missä minä olin. Kun hän löysi minut, hän itki. Hän rukoili kanssani ja sanoi, että halusi selvittää asiat. Viikkoa myöhemmin hän muutti kotiin. Tämä kaikki on Jumalan kunniaksi. Avioliitolleni ei ollut toivoa, se oli ohi. MUTTA JUMALA muutti kaiken. Aviomieheni sanoi kerran “Jumala ei voi muuttaa minua, jos en anna Hänen muuttaa minua.” Jumala voi!
Kentucky, USA

Mutta Mooses sanoi kansalle: “Älkää pelätkö, vaan pysykää aloillanne, niin saatte nähdä, kuinka Herra pelastaa teidät. Sellaista, mitä te tänään näette tapahtuvan egyptiläisille, ette enää milloinkaan saa nähdä. Herra sotii teidän puolestanne, olkaa te hiljaa!”
2 Moos 14:13-14

En ole varma Hänen ajoituksestaan tai mitä Hän tarkalleen tekee vuoren toisella puolella. Tänään kuitenkin kiitän Häntä siitä, että sain viettää kiitospäivän illallisen tuhlaaja-exäni ja hänen perheensä kanssa eilen. Olen menossa hänen luokseen brunssille yhdessä lasteni, vaimoni, hänen isänsä ja isän vaimon kanssa tänä aamuna. Jumalalle kunnia. Rukoilen, että Hän jatkaa vaimoni sydämen pehmittämistä ja täyttää hänen mielensä ihanilla muistoilla, joita meillä on niin monien vuosien ajalta. Herra voi ja tulee korvaamaan meille ne vuodet, jotka meiltä on varastettu. Annan kiitoksen RMM:lle ja kaikille niille, jotka ovat rukoilleet ja rohkaisseet tuhlaajien jättämiä puolisoita. Jumala siunatkoon teitä kaikkia! Aamen!
Texas, USA

Marraskuun 12. päivän Charlyne Cares -hartausteksti oli nimeltään “Se on vain ajan kysymys.” Tuo lause oli lähtölaukaisu minulle. Monta vuotta sitten sain ensimmäisen Sanan Jumalalta, ja se oli lause “On vain ajan kysymys, että [puolisoni] antautuu.” Tämä on ollut pitkä ja tuskallinen tie, mutta voittoon on enää lyhyt matka. Herra antaa minulle vahvistuksia, niin kuin tämä, vakuuttaakseen, ettei Hän ole unohtanut minulle antamaansa lupausta. Jatkan rukoilua kaikkien puolisoiden puolesta, että kaikki voisivat antautua ja että “vain ajan kysymys” tapahtuisi.
Pennylvania, USA

Olen seisonut avioliittoni puolesta jo vuosia. Aviomieheni olemus muuttui yhtäkkiä ja hän jätti meidät toisen naisen takia. Löysin RMM:n ja aloin seisomaan avioliittoni puolesta. Se on todella vaikeaa, mutta Jumala seisoo vierelläni ja lohduttaa minua joka päivä. Vähän aikaa sitten Jumala sanoi minulle “Kohottakaa sotahuuto! Herra antaa kaupungin teidän käsiinne.” En ymmärtänyt miten. Vien mieheni perheen tapaamaan äitiäni. Mieheni kieltäytyi näkemästä äitiäni, sen jälkeen kun hän lähti. Mutta hän tulee mukaan! Se on läpimurto. Jumala antaa minulle ihmeen. Älä luovuta puolisosi suhteen! Pysy ja odota Jumalan ajoitusta.
Hong Kong, Kiina

Kun papit seitsemännen kierroksen jälkeen puhalsivat torviinsa, Joosua antoi israelilaisille käskyn:”Kohottakaa sotahuuto! Herra antaa kaupungin teidän käsiinne.
Joos 6:16

Herra tekee työtään puolisoni elämässä. Hän tulee töistä kotiin ajoissa. Aiemmin hän ei viestittänyt tai soittanut ja minä odotin häntä syömään. Hänellä on diabetes ja yleislääkärimme antaisi hänelle yliannostuksen lisäämällä lääkitystä. Huusin avuksi Herraa, jotta löytäisimme uuden lääkärin, ja Hän löysi. Jumala tuli väliin ensimmäisellä lääkärikäynnillä ja yksi mieheni lääkkeistä jätettiin pois. Mietiskelen Hänen Sanaansa päivin ja öin ja yksi raamatunkohta, joka koskettaa sydäntäni, on Efesolaiskirje 3:20 – “Jumalalle, joka meissä vaikuttavalla voimallaan kykenee tekemään monin verroin enemmän kuin osaamme pyytää tai edes ajatella.”
Kanada

Ensimmäiseksi haluan tunnustaa, ettei minulla ollut aikomusta kutsua puolisoani viettämään kiitospäivää, koska olin saanut kieltävän vastauksen niin monesti vuosien aikana. En vain halunnut miettiä tuskaa taas yhdestä kieltävästä vastauksesta (=hiljaisuudesta). Päätin siis henkisesti valmistautua juhlimaan kiitospäivää yksin. Ja se tuntui ihan hyvältä. Minun tietämättäni ABBA Isäni ei kuitenkaan halunnut minun viettävän juhlaa yksin. Vain kolme päivää ennen kiitospäivää miniäni laittoi viestiä ja kutsui minut illalliselle. Tiesin, että se oli Jumalasta. Olin kiitollinen kutsusta. Ajoin illalliselle ja kahden korttelin päässä periltä miniä viestitti, että puolisoni oli siellä ja hän toivoi, etten olisi vaivaantunut. Mitä?!? Olin haltioissani! Kävi ilmi, että me olimme ainoat vieraat, jotka he olivat kutsuneet. Kiva yllätys minulle. Oli todella hauskaa, rentoa ja mukavaa. Tiedän, että Jumala järjesti tämän. Olen kiitollinen siitä, että palvelen uskollista Jumalaa. Hän on estänyt minua luovuttamasta NIIN monet kerrat.
Texas, USA

Älä pelkää, minä olen sinun kanssasi! Älä arkana pälyile ympärillesi — minä olen sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vakaalla, lujalla kädelläni.
Jes 41:10

Olen niin kiitollinen, kun yksi seurakuntalaisistamme kertoi RMM:stä minulle. Se on ollut siunaus. Kun tuntui siltä, että halusin luovuttaa, avasin sähköpostin RMM:ltä ja näin rohkaisevia sanoja ja syitä seisoa avioliittoni puolesta. Aviomieheni lähti jokin aika sitten; olin niin rikki ja särkynyt. MUTTA JUMALA on auttanut minua tämän läpi ja vahvistanut minua. Herra puhuu minulle raamatunkohtaa Sananlaskut 3:5-6 “Älä jätä elämääsi oman ymmärryksesi varaan, vaan turvaa koko sydämestäsi Herraan.  Missä kuljetkin, pidä hänet mielessäsi, hän viitoittaa sinulle oikean tien.” RMM on saanut minut lähemmäksi Herraa ja Hän muuttaa minua. Otin Charlynen haasteen vastaan ja paastosin ja rukoilin tuhlaajieni (aviomieheni ja tyttäreni) puolesta, että he söisivät kiitospäivän aterian minun luonani, ja arvatkaa mitä? Herra vastasi rukoukseeni!! Olen niin kiitollinen, että Herra jatkaa työtä perheeni elämässä. Silmiini nousevat kyyneleet, kun ajattelen, kuinka hyvä Jumala on. Älkää luovuttako, rukouksiin tulee kyllä vastauksia. 
Kalifornia, USA

Ex-kihlattuni on palannut “erämaasta” ja on nyt kotona. Jumala on toiminut todella nopeasti ja muutos, jota tässä katselen, on todella nopeaa suhteessa niihin vuosiin, jotka olemme olleet erossa. Jumala on tehnyt paljon töitä meissä molemmissa, vahvistanut perustuksiamme ja valmistellut meitä muutoksen aikaan. Ne asiat, joiden puolesta olen paastonnut ja rukoillut, tapahtuvat silmieni edessä ja se on ollut niin rohkaisevaa, etten löydä sanoja. Yhteydenpitomme on ollut varovaista, mutta se mitä Jumala tekee eheytymisessä, näyttää olevan perusteellisempaa kuin se aika, jonka vietämme yhdessä. Välillä on erillään oloa ja hiljaisia aikoja… mutta se ei ole mitään verrattuna vuosien hiljaisuuteen. Ja Jumala on todella kovaääninen siinä, mitä Hän tekee meissä juuri nyt. Hän puhdistaa meitä kaikin tavoin ja voin nähdä muutoksen miehessäni ja itsessäni! Jumala tekee asiat oikein! Sen keskellä, mikä edelleen tuntuu pieneltä erillään ololta ja hiljaisuudelta, Jumala vakuuttaa minua “Iloitse! Hän on kotona.” Pysykää lujana, Jumala on uskollinen!
Kalifornia, USA

Oi Herra, Jumalani! Suurella voimallasi ja väkevällä kädelläsi sinä olet luonut taivaan ja maan. Mikään ei ole sinulle mahdotonta!
Jer 32:17

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Lue lisää todistuksia TÄÄLTÄ.