Lauantain todistukset 6.9.2018

9.10.2018

Lauantain todistukset 6.9.2018

Suomennettu tekstistä:
Saturday testimonies
Charlyne Cares Devotion 6.9.2018

Sinä, Herra, olet hyvä, sinä annat anteeksi, runsain mitoin sinä jaat armoasi kaikille, jotka sinua avuksi huutavat. Kuule minun rukoukseni, Herra, ota vastaan avunpyyntöni. Sinua minä hädässäni huudan, ja sinä vastaat minulle.
Ps 86:5-7

Haluan vain kertoa tästä ihmeellisestä muutoksesta, jonka Jumala on tuonut elämääni. Ei vain avioliittooni vaan kaikkialle. Muutimme aviomieheni kanssa erilleen viime vuonna ja tänä vuonna hän tapasi asianajajan. Pysyin lujana, kiitos RMM:n, perheeni tuen ja Jumalan! Nyt avioliittomme on parempi kuin se oli ennen asumuseroa. Jumala on vapauttanut meidät alkoholista. Hän on muuttanut elämäni kaikin tavoin enkä voi olla tarpeeksi kiitollinen. Kyyneleet nousevat silmiini kun kerron tapaamilleni ihmisille niistä ihmeellisistä asioista, joita on tapahtunut elämässäni. Kaikki sen takia, koska minulla on ihmeellinen, rakastava Jumala. Oli päiviä, jolloin halusin luovuttaa, mutta aina kun nostin ajatukseni sen Yhden puoleen, joka hallitsee, selvisin päivästä toiseen. Kaikki oli sen arvoista. Meillä on niin ihmeellinen Jumala! Rakastan sanoituksia “The One who makes all things new, has proven it’s true, just take a look at my life.” (Yksi, joka tekee kaiken uudeksi on todistanut sen todeksi, katso vaikka minun elämääni.)
Kolorado, USA

Valtaistuimella istuva lausui: “Uudeksi minä teen kaiken.” Hän sanoi: “Kirjoita nämä sanat muistiin. Ne ovat luotettavat ja todet.”
Ilm 21:5

Herra on kehottanut minua vapauttamaan Jeesuksen verta perheeni ylle ja sanomaan, että “Jeesuksen veri peittää meidät ja meidät on vapautettu vihollisen käsistä Jeesuksen veren voimalla”. Ehkä voisin havainnollistaa tätä, sillä eilen sekä televisioni että silitysrautani lakkasivat toimimasta. Kun sanoin Herralle, ettei minulla ollut rahaa korjauksiin ja pyysin apua, Hän käski vapauttamaan Verta ja ne alkoivat toimimaan heti. Jos en vielä tajunnut, kuulin laulun Bill Gaitherilta “Yes I know”, jossa sanotaan “Jeeseuksen veri voi puhdistaa pahimmankin syntisen.” He voittivat hänet, Karitsan veri ja heidän todistuksensa toivat heille voiton. Ilm 12:11.
Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Muutimme erilleen aviomieheni kanssa muutamaksi vuodeksi ja meillä oli vain vähän yhteydenpitoa. Hän kieltäytyi puhumasta minulle. Rukoilin häntä vuosien ajan, rakastin häntä ja etsin Herraa. Vaadin ja julistin joka päivä Jumalan sanaa aviomieheni ylle (ja käytin Charlynen rukouksia raamatunkohdista). Kun asumuseroa oli kulunut useampi kuukausi, anelin Herraa antamaan minulle jotakin, mistä pitää kiinni. Hän antoi minulle ihmeellisesti Filem 1:12 ja 15. Ja Hän sanoi minulle, mitä tehdä… Joka päivä kello 4:30 nousin ylös, tein aviomiehelleni lounasta ja vein sen hänelle töihin (hän aloittaa siihen aikaan), niin kuin Jumala minua kehotti tekemään. Kesti vuoden ennen kuin hän sanoi edes kiitos ottaessaan lounaan vastaan. Se oli tuskallista! Yhtäkkiä hän pyysi minua ulos kahville ja sitten silloin tällöin päivälliselle ja muutama vuosi myöhemmin muutimme takaisin yhteen. Kaikki on ihmeellistä – aivan kuin emme olisi koskaan eronneet! Oi, ylistys Jeesukselle! ÄLÄ LUOVUTA! Kun puhdasta kultaa käytetään tulessa, sen jälkeen se on todistetusti puhdasta!
Auckland, Uusi-Seelanti

Lähetän hänet takaisin luoksesi — hänet, oman sydämeni… Ehkä hän sen vuoksi joutuikin sinusta hetkeksi eroon, että saisit pitää hänet luonasi ikuisesti.
Filem 1:12, 15

Haluan vain antaa Jumalalle kaiken kunnian! Avioliittoni ei ole vielä eheytynyt, mutta se on kyllä työn alla. Herra on todellakin ollut ihmeellinen tämän vaikean, kauniin matkan ajan. Aviomieheni on ollut poissa monta vuotta, mutta Herra on muuttanut minut ja elämäni ja olen ikuisesti kiitollinen. Kun luulemme, ettei Jumala pysty tekemään monia asioita meille myrskyssämme, olemme VÄÄRÄSSÄ! Kaiken tämän kautta Herra on siunannut minua yltäkylläisesti. Hän vastasi niin moniin rukouksiini ja suurin osa ei näyttänyt siltä, miltä niiden minun mielestä olisi pitänyt näyttää. Olen pian vapaa veloistani. Minulla on niin paljon työetuja ja niitä vain tulee lisää. Kun aviomieheni lähti, menetin uuden autoni ja Jumala hoiti minulle auton käsirahalla ja sanoi minulle, että Hän eheyttäisi. Kiitän Jumalaa siitä, että kaikki Hänen lupauksensa tulevat ilmi. Vihollinen yritti sanoa minulle, etten ansaitse mitään, mutta Isäni sanoo, että olen Hänen ja Hän antaa minulle mitä sydämeni halajaa. Ystävät, Jumala on enemmän kuin uskollinen. LUOTA JUMALAAN TÄYDELLISESTI.
Florida, USA

Minun Jumalani on Kristuksen Jeesuksen tähden antava teille taivaallisen kunniansa rikkaudesta kaiken, mitä tarvitsette.
Fil 4:19

Aviomieheni on ollut huumeriippuvainen monta vuotta. Se muuttui paljon pahemmaksi, kun hän lähti kotoa muutama vuosi sitten. Jumala antoi minulle Jer 33:6 ja olen seisonut siinä Jumalan lupauksessa, vaikka se näytti mahdottomalta. Hän on ollut kotona nyt useamman kuukauden ja tämän viime viikon aikana olen nähnyt ihmeiden tapahtuvan silmieni edessä. Aviomieheni pyysi apua! Hän pyysi Jumalalta anteeksi syntejään ja aloimme tutkimaan kristillisiä vieroituslaitoksia. Jumala avasi ovet ja järjesti keinot päästä sinne niin nopeasti, että se oli IHMEELLISTÄ! Meillä oli ensimmäinen road trip yhdessä lastemme kanssa. Se oli todellakin tunteellinen matka. Nauroimme, itkimme, lauloimme, riitelimme, rukoilimme, mutta, Jumalan kiitos, me pääsimme perille. Tämä on ensimmäinen kerta, kun hän ikinä myönsi tarvitsevansa apua. Olen niin ylpeä hänestä ja NIIN INNOISSANI odotan, mitä Jumalalla on varastossa. Rukoilkaa, että Jumala katkaisee kaikki kahleet ja että mieheni antautuisi täydellisesti! KAIKKI KUNNIA JUMALALLE!
Utah, USA

Mutta vielä minä annan heidän haavojensa kasvaa umpeen ja parantua, minä teen heidät terveiksi ja lahjoitan heille pysyvän rauhan ja menestyksen.
Jer 33:6

Olemme mieheni kanssa käyneet läpi paljon. Uskottomuutta, valheita, epäkunnioitusta – kaikkea mahdollista. Vaikka noita asioita tapahtui, jatkoin rukoilemista. Lopulta nostin kädet ilmaan, luovutin. Kun lopulta puhuin miehelleni, jokin hänessä oli erilaista. Olemme nyt iloisia. Pidämme yhteyttä, kuuntelemme, nauramme ja nautimme toisistamme. Päätimme poistaa asiat, jotka tulivat häiritsemään avioliittoamme, kuten sosiaalinen media, jotta voisimme saada yhteyden syvemmällä tasolla. Hän on todellakin tehnyt 360° käännöksen. Mies, joka ei ole ikinä maksanut laskuakaan, maksaa nyt laskuja. Mies, joka laittoi muut ihmiset edelle, asettaa nyt perheensä etusijalle! Olen kaiken velkaa Jeesukselle. Älä luovuta! Jatka rukoilemista. Se on tulossa! EHEYTYMINEN!
Maryland, USA

Haluan vain ylistää Jumalani ja Herrani hyvyyttä! Vähän aikaa sitten kuulin RMM:ltä todistuksen mieheltä, joka rukoili, että hänen vanhempansa voisivat olla sovusssa hänen tuhlaajavaimonsa kanssa. Tunsin johdatusta rukoilla samaa asiaa äidilleni ja aviomiehelleni. Vain muutama päivä myöhemmin mieheni tekstasi minulle ja kysyi, voisiko hän tulla katsomaan äitiäni, ennen kuin hän lähtisi pois talveksi. Kutsuin hänet syömään. Hän tuli! Hän toi ihanan kortin äidilleni, puhui hänen kanssaan ja katsoi TV:tä kanssamme. Hän halasi minua lujaa ja sanoi, ettei ikinä halunnut menettää minua. Tämä kaikki mieheltä, joka otti avioeron aiemmin tänä vuonna. Kuinka suuri on Jumalamme? Hän lähti palatakseen erämaahan, mutta tämä taistelu ei ole minun. Jumala toimii. Hänen täydellisellä ajoituksellaan Hän tuo rakkaani takaisin Hänen luokseen, perheensä luokse, avioliittoomme ja palvelutehtävään, joka todistaa, että Jumala tekee ihmeitä edelleen. Fil 2:13 Jumala saa teissä aikaan sen, että tahdotte tehdä ja myös teette niin kuin on hänen hyvä tarkoituksensa.
Maine, USA

Kaikki ylistykset Kuninkaiden Kuninkaalle! Jumala tekee työtään kulissien takana. Viime viikolla oli minun syntymäpäiväni. Viime vuonna sain vain tavallisen kortin mieheltäni. Olin murtunut ja minuun sattui, mutta olin kiitollinen saadessani edes jotain häneltä. Tänä vuonna hän kuitenkin osti minulle kylpyläpäivän, lempijäätelöäni ja lempijälkiruokaani. Annan Jumalalle kiitoksen. Hän on uskollinen! Olen oppimassa, että aina kun aviomieheni tekee jotakin, kiitän Jumalaa ja annan mieheni tietää, kuinka paljon arvostan hänen hyväntahtoisuuttaan. Minä olen sinua aina rakastanut…
siksi vedän sinua luokseni uskollisesti. En luovuta ja se vuori saa sortua… Jeesuksen Nimessä!
Havaiji, USA

Kiitos RMM päivittäisestä Sanasta. Avioliittoni oli sekasotku. Asuimme erillään monta vuotta. Aina kun teiltä tuli sähköpostia, luin sen. Lisäsin sen päivittäiseen lukuhetkeeni. Jumala on niin hyvä. Olemme vaimoni kanssa palanneet takaisin Kristuksen luokse ja takaisin yhteen. Annan Jumalalle kunnian ja kiitän teitä RMM. Aamen.
Bermuda

Jumalani, sinun apuusi minä luotan.
Ps 25:2

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

 

Kaikki raamatunkohdat ovat vuoden 1992 käännöksestä, ellei toisin mainittu.