Lauantain todistukset 30.11.2019

30.11.2019

Lauantain todistukset 30.11.2019

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares 30.11.2019)

Alla on muutama ote niistä todistuksista, joita olemme saaneet kuluneen viikon aikana. Jokainen todistus on jaettu tänne kirjoittajan suostumuksella. Todistusten tehtävänä ei ole kertoa sinulle, miten toimia omassa elämässäsi, vaan ne kertovat siitä, miten Jumala toimii, kun ihmiset rukoilevat! Onko sinulla todistus jaettavana rohkaisuksi toisille?
Jaa oma todistuksesi RMM:n sivuilla englanniksi tai kirjoita rukousseinälle suomeksi.

Jumala, pyhät ovat sinun tiesi. Ei ole sinun vertaistasi jumalaa. Sinä olet Jumala, sinä teet ihmeitä, olet osoittanut voimasi kansojen vaiheissa.
Ps 77:13-14

Jumalamme kunniaksi ja kirkkaudeksi, oltuamme jonkin aikaa eronneena, menimme vähän aikaa sitten uudelleen naimisiin tuhlaaja-aviomieheni kanssa. Samana päivänä juhlimme monen vuoden avioliittoamme Jumalan edessä, sillä samana päivämääränä menimme naimisiin siviilissä ja kirkossa. Kiitos RMM, joka auttoi minua joka päivä. Todistukseksi monille tuhoutuneille avioliitoille voin sanoa, että Jumalan tahdosta ja Hänen avustuksellaan Hän eheyttää jo kuolleita avioliittoja, jotta Hänen nimensä kirkastuisi. Aviomieheni on ollut seurakunnassa nyt muutaman vuoden ja palvelemme yhdessä Jumalaa.
Nicaragua

Jos sinulla on vaikeaa, suosittelen sinulle MP3:a tai CD:tä Night of Testimonies & Restored Marriages (Todistusten ja eheytyneiden avioliittojen ilta). Kuuntelin sitä tänään ja itkin! Usko Jumalan voimaan, Jumalan, joka herättää avioliittosi kuolleista Hänen täydellisellä ajoituksellaan! Rukoilemme monia ihmeitä, jotta pariskunnat aloittaisivat avioliiton eheytymisprosessin joululomien aikana! Jatketaan kaikki rukoilua, että “tuhannet tulisivat kotiin jouluksi”. Onko Jumalalle mikään mahdotonta? Ei! Ei ikinä! Jatka uskomista Jumalan voimaan ja rukoile läpimurtoa kaikille odottaville puolisoille joulukuun aikana! – Charlyne

Oi Herra, Jumalani! Suurella voimallasi ja väkevällä kädelläsi sinä olet luonut taivaan ja maan. Mikään ei ole sinulle mahdotonta!
Jer 32:17

Kiitos Jumalalle. Hän pelasti aviomieheni. Eräs henkilö RMM:llä rukoili minun kanssani perjantaina. Kun hän kertoi omaa todistustaan, hän sanoi rukoilleensa sitä, ettei hänen aviomiehensä kuolisi. Tiedämme, että vihollinen haluaa varastaa, tappaa ja tuhota. Lauantaina kun aviomieheni oli ulkona, rukoilin kiihkeästi, ettei hän kuolisi. Rukoilin hänen ylleen elämää ja pyysin Jumalaa lähettämään enkeleitä piirittämään häntä ja suojelemaan häntä. Jumala antoi minulle raamatunjakeen, jonka en edes tajunnut sisältävän sitä lupausta, jota olin rukoilemassa. “Vielä vanhoinakin he ovat voimissaan, versovat ja vihannoivat.” Ps 92:14. Mieheni oli pyörähtänyt ympäri autonsa kanssa ja kävellyt pois melkeinpä naarmuitta. Seuraavana aamuna kiittäessäni Jumalaa tajusin, että lupaus “vielä vanhoinakin” oli rukoilemassani jakeessa. Kunnia Jumalalle. Hän ihmeellisesti järjesti rukouksen RMM:n kanssa ja tiedän, että rukoustaistelijan sanat tulivat Pyhältä Hengeltä. Vihollinen yrittää varastaa, tappaa ja tuhota, mutta olkaa rohkeita. Kristus tuli tuomaan ELÄMÄÄ ja Hän on voittanut vihollisen. (Joh 10:10)
Texas, USA

Varas tulee vain varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän.
Joh 10:10

Eilen illalla rukoilin ja pyysin Jumalaa lopettamaan suhteen ex-aviomieheni ja toisen naisen välillä. Eilen illalla epätoivossani pyysin Jumalalta merkkiä siitä, että tuo suhde olisi ohi. Pyysin Jumalaa näyttämään minulle perhosen seuraavana päivänä. Huomaathan, että tämä ei ole se aika vuodesta, kun perhosia lentelee ympäriinsä, joten jos näkisin yhden, sen pitäisi tulla Jumalalta. No, meni koko päivä enkä nähnyt yhtään perhosta. Pyysin Jumalalta jopa, että voisin nähdä yhden perhosen jossakin kuvassa, jonka joku lähettäisi. Tai lasteni piirustuksessa. Ei mitään. Mutta kun puhuin Jumalalle siitä, että ehkä tämä ei ole oikea aika, Hän sanoi minulle “Katso”. Ja vastasin “Katso minne?” Nousin ylös ja katsoin lipaston päälle. Ei mitään. Katsoin yöpöydälleni. Ei mitään. Sitten menin kylppäriin ja siellä silmieni edessä oli minun matkameikkilaukkuni. Arvaa mitä siinä oli ympäriinsä? Perhosia. Laskin niitä 30.
Florida, USA

Herra ilmoittaa suunnitelmansa palvelijoilleen, ja he tulevat tuntemaan, millainen on hänen liittonsa.
Ps 25:14

Jumala todellakin tekee työtä mitä ihmeellisimmillä tavoilla. Alakerran lämmitys lakkasi toimimasta kodissamme, kun oli pakkasta. Ylistys Herralle!! Aviomieheni (asumuserossa) pyysi minua hänen luokseen. Hänellä oli lapset siellä viikonloppuna. Minä menin sinne ja teimme ruokaa yhdessä, vietimme perheaikaa ja juttelimme paljon. Se oli melkoinen siunaus. Aviomieheni sanoo edelleen ettei ole varma, haluaako hän avioeron vai muutaa takaisin kotiin, mutta myönteinen kanssakäyminen oli todella ihanaa. Hän sanoi, että hänen täytyy edelleen kasvaa vahvemmaksi ihmisenä ennen kuin voi olla parisuhteessa. Pidän rukouksia yllä. Rukoilen kaikkien odottajien puolesta. Rukoukset toimivat Hänen ajallaan.
Tennessee, USA

Sydämeni samaistui monella tavalla Bobin tekstiin Bus Ministry Legacy tänä aamuna. Minun veljeni ja siskoni ja minä ajoimme bussilla ensimmäisessä bussissa meidän seurakunnassamme. Se oli pieni seurakunta silloin, mutta kasvoi myöhemmin megaseurakunnaksi myös bussipalvelun kasvamisen myötä. Vanhempamme etsivät uutta seurakuntaa, joten me jatkoimme kulkemista bussilla. Seurakunta oli meille majakka, kun vanhempamme erosivat ja minä olin lukion ensimmäisellä luokalla. Meistä kaikista tuli bussikapteeneita tai -kuskeja. Tänä päivänä me kaikki palvelemme Herraa. Alku bussipalvelussa on edelleen vahva perusta minulle, kun seison avioliittoni puolesta ja kotona asuvan tuhlaajani puolesta, joka palveli Herraa naimisiin mennessämme. Kiitos Bob ja RMM muistutuksesta. Psalmi 3:8. Sananlaskut 3:1-6.
Arkansas, USA

Luetko sinä hartaustekstejä päivittäin? Rukoilen, että käytät aikaa lukeaksesi tekstejämme päivittäin, sillä yritämme rohkaista sinua olemaan luovuttamatta, vaikka sinulla olisi vaikea päivä tai viikko! Pyydän sinua myös tulemaan ihmisten kalastajaksi tai majakaksi, jolla on valo päällä ja joka säteilee Jeesuksen rakkautta minne tahansa meneekin. Voit kuljettaa muutamaa traktaattia mukanasi, jotka voit jakaa jollekulle, jonka tulisi saada tuntea Jeesus Kristus Herranaan ja pelastajanaan. Jumala voi käyttää sinua joka päivä rukoilemaan muiden puolesta hiljaisesti tai siunaamaan heitä kohteliaisuudella. Mitä Jeesus tekisi? Toivon, että käytät tänään aikaa ja luet Bobin tekstin The Bus Legacy (englanniksi). Jatketaan rukoilua kaikkien niiden puolesta, jotka eivät tunne Jeesusta Kristusta pelastajana. Tunnetko jonkun, joka pitäisi kutsua kirkkoon tällä viikolla tai johonkin erityiseen joulutapahtumaan? Mikä mahtava kuukausi kutsua mukaan perheenjäseniä, ystäviä tai työkavereita, kun juhilmme Herramme Jeesuksen Kristuksen syntymäpäivää! -Charlyne

Yksin Herralta tulee apu, sinulta kansasi saa siunauksen. 
Ps 3:8

Haluan vain ylistää Jumalaa, kun Hän johdattaa edelleen aviomiestäni kotiin. Olen epäonnistunut pitämään suuni kiinni muutaman kerran, MUTTA JUMALA! Hän jatkaa työtään minussa ja aviomiehessäni. Tiedän, että hän tulee nyt käymään ja jää yöksi minun takiani; se kaikki on JUMALASTA. Joskus on vaikeaa, kun hän on täällä muutaman päivän ja sitten en taas näe häntä muutamaan päivään. Jatkan kuitenkin eteenpäin ja muistan, että Jumala on luvannut eheytymisen. Jer 33 oli lupaus, jonka Jumala antoi aikaisin, kun ensimmäisen kerran seisoin avioliittoni puolesta monta vuotta sitten. ÄLÄ LUOVUTA! Se on kyllä helpommin sanottu kuin tehty olosuhteisiimme nähden, mutta me saamme voiton Hänen täydellisellä ajoituksellaan. Jatkakaa rukoilemista ja keskittykää HÄNEEN, ei puolisoon. Jumala siunatkoon teitä kaikkia!
Kalifornia, USA

Mutta vielä minä annan heidän haavojensa kasvaa umpeen ja parantua, minä teen heidät terveiksi ja lahjoitan heille pysyvän rauhan ja menestyksen. Minä käännän Juudan ja Israelin kohtalon, rakennan ne entiselleen.
Jer 33:6-7

Haluan puhua rukouksen voimasta. Kamppailin henkisesti pari viimeistä viikkoa. Poikani kärsii mielenterveysongelmasta, joka alkoi siitä, kun aviomieheni jätti meidät. Rukoilin ja pyysin Jumalaa ohjaamaan minun ajatuksiani, sanojani ja tekojani Häntä kohtaan ja antamaan minulle ilmestystä, sen jälkeen kun aviomieheni muutti takaisin osavaltioomme toisen naisen kanssa. Jumala kehotti minua tekemään niin kuin pojallemme on parasta ja HÄN hoitaa loput. Puolustin poikaani ja sanoin aviomiehelleni, ettei poikamme ole henkisesti valmis siihen, että se toinen nainen tutustuisi häneen, vaikka aviomieheni yrittikin sitä pakottaa. Lopetin keskustelun ja sanoin, että rukoilisin heidän puolestaan. Kiitän Jumalaa siitä, että Hän antoi minulle rohkeutta puhua totuutta puolisolleni, enkä pelännyt tulevaisuutta. Kaikkivaltias hallitsee ja eheyttää Hänen täydellisellä ajoituksellaan! Rukoilen kaikkien puolesta! Aamen!
Texas, USA

Haluan antaa kaiken kunnian ja kiitoksen Rakkaalle Jeesukselle Kristukselle. Hän on uskollinen. Minulla oli menossa todella kova koetus sen toisen naisen kanssa. Olisin voinut seurata lihaani ja taistella epäoikeudenmukaisuuden puolesta, jota minua kohtaan oli tehty, mutta tiesin, että se vain pahentaisi minun ja aviomieheni tilannetta. Rukoilin ja toin pyyntöni Hänelle ja odotin vastausta (Psalmi 5:3). Olen todella kärsimätön ihminen ja olen rukoillut siihen muutosta. Olin niin lähellä antaa periksi lihalleni, mutta jatkoin rukoilemista ja odottamista. Jumala puhui minulle todella selkeästi yhtenä päivänä Matteus 5:38-48. Tunsin rauhan ja tottelin ja päästin irti, koska tiesin, että Hän järjestäisi kaiken. Pari päivää myöhemmin tilanteeni/ongelmani ratkesi. Kiitos Herralle! En taistellut tai vaatinut, minä vain rukoilin ja asetin sen Hänen käsiinsä, ja Hän huolehti minusta joka päivä ja vastasi rukoukseeni. Tiedän, että Hän tekee työtään avioliitossani ja saa kaiken tapahtumaan meidän parhaaksemme.
Texas, USA

Teille on opetettu: ‘Rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihamiestäsi.’ Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihamiehiänne ja rukoilkaa vainoojienne puolesta, jotta olisitte taivaallisen Isänne lapsia.
Matt 5:43-45

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.