Lauantain todistukset 3.11.2018

3.11.2018

Lauantain todistukset 3.11.2018

Suomennettu hartaudesta:
Saturday testimonies
Charlyne Cares Devotion 3.11.2018

Jumala, minun voimani, sinua minä odotan, sillä sinä olet turvani. Uskollinen Jumalani…
Ps 59:9-10

Monta vuotta sitten aviomieheni halusi jättää minut. Hän herätti minut kolmelta aamuyöllä ja kertoi lähdön syyksi sovittelemattomat eroavaisuutemme. Olin vähintäänkin järkyttynyt. Minulla oli mahtava uskovien tukijoukko, jotka tukivat minua ja kehottivat minua vain jatkamaan odottamista ja odottaa. Tein niin. Sitten Herra johdatti minut Rejoice Marriage Ministries:lle. Olin kuin pesusieni. Kuuntelin, katsoin ja luin kaikkia todistuksia jatkuvasti. Minulla oli raamatunkohtia ja julistin ja puhuin avioliiton eheytymistä joka päivä. Olin valpas enkä luovuttanut. Voin tässä kertoa, että rukoukset toimivat. Muutaman vuoden jälkeen sovimme asiat ja avioliittomme on vahvempi kuin koskaan.
Kanada

Jeesus katsoi heihin ja sanoi: »Ihmiselle se on mahdotonta, mutta ei Jumalalle. Jumalalle on kaikki mahdollista.»
Mark 10:27

Monet kerrat lopetin kokonaan katsomasta RMM:n sivuja. En edes halunnut nähdä yhtään uutta toiveikasta viestiä tai todistusta “edistyksestä”. Kovetin sydämeni, jotta minun ei tarvitsisi tuntea torjutuksi tulemisen tuskaa tai aviomieheni pitkäaikaista suhdetta toisen naisen kanssa. Kuitenkin aina kun tein niin, sain vain aikaan hämminkiä. Itsekkäät motiivit. Sanoin, etten julkaisisi todistusta ennen kuin minulla olisi jotakin “todistettavaa”. Tämä todistus ei kerro yhtäkkisestä ihmeestä tai edistymisestä… oikeasti, mikään ei ole muuttunut. Mutta mikä on muuttunut, on jokin sisällä. Koko tämän ajan olen odottanut itsekkäästi epävarmoin perustein. Epäjohdonmukainen ja omavanhurskas. Kuitenkin totuus on, että Jumala haluaa muuttaa minua tässä odotuksessa… Ehkä jopa enemmän kuin aviomiestäni. Miten kaunis ilmestys. Muutos, jonka haluan nähdä, alkaa minusta. Rakastaa ilman odotuksia – uskolla.
Georgia, USA

Mietin pitkään ennen tämän todistuksen lähettämistä, koska avioliittoni ei ole vielä eheytynyt. Aviomieheni ja minä olemme avioeromme kynnyksellä ja sydämeeni sattuu. Emme puhuneet ollenkaan, kaikki oli riitelyä. Viime aikoina mieheni alkoi viemään vauvaamme ja minua eläintarhaan, kauppoihin, osti lounasta, sekä muita perhejuttuja. Suunnittelimme jopa vauvamme ensimmäistä juhlaa yhdessä. Hän on luvannut lähteä seurakunnan syysjuhlaan kanssamme. Hän on vielä sen toisen naisen kanssa, mutta Jumala tekee työtään vuoren toisella puolella. Pyydän, että jatkatte rukoilua puolestamme.
Texas, USA

Herra puhui minulle taas kerran erään saarnaajan kautta Pyhän Hengen konferenssissa. Herra näytti hänelle, että minun sydämelläni oli jotakin painavaa, ja että Jumala auttaisi minua sen kanssa. Minun ei tarvitsisi tehdä tätä yksin ja Hän antaisi minulle erityistä armoa tätä varten. Kaikki menisi päivä kerrallaan ja Hän johdattaisi minua päivä kerrallaan, mutta Hän auttaisi minua. Ylistys Jumalalle! Asiat alkavat loksahdella paikoilleen. Joidenkin asioiden täytyy tapahtua ensin, mutta kaikki selviää. YLISTYS JUMALALLE. Huusin Häntä avuksi, puhuin Hänen Sanaansa tähän tilanteeseen, rukoilin hengessä ja ylistin Häntä. Ja Hän vastasi minulle. Hän välittää siitä, mitä sydämesi toivoo.
North Carolina, USA

Luota Herraan ja tee hyvää, niin saat asua maassasi, turvallisilla laidunmailla. Saat nauttia Herran hyvyyttä, hän antaa sinulle mitä sydämesi toivoo.
Ps 37:3-4

Jumala on rukouksiin vastaava Jumala. Opettelen kiittämään Jumalaa suurista ja pienistä asioista. Rukoilin ja pyysin Jumalalta hengellistä opastajaa ja rukousystävää. Jumala hoiti asian. Rukoilin ja pyysin Jumalaa opettamaan minulle, miten rukoilla vielä tarkemmin, strategisia rukouksia ja Hän teki juuri niin. Rukoilin lisää kommunikaatiota minun ja aviomieheni välille. Hän on vastannut myös siihen rukoukseen. Rukoilin, että Jumala opettaisi minulle enemmän paastoamisesta ja arvatkaa mitä, rukouksiin vastataan. Raamatussa sanotaan “Kiittäkää kaikesta. Tätä Jumala tahtoo teiltä.” (1 Tess 5:18). Herra, meidän Jumalamme, on uskollinen ja Hän on Sanansa mukainen. Seison edelleen lujana ja pysyn kiinni Hänen lupauksissaan.
Havaiji, USA

Jumalan täydellinen ajoitus: Olin lounaalla ystäväni kanssa ja matkalla kotiin vaimoni lähetti minulle viestin hieronnasta, jonka eräs nainen seurakunnasta järjestäisi hänelle. Vastasin hänen viestiinsä ja kun istuin liikenteessä ja odotin hänen viestittävän takaisin, hän ajoi ohitseni. Käännyin nopeasti hänen peräänsä ja seurasin häntä hänen siskonsa luokse (väliaikainen asunto, kunnes Herra tuo hänet kotiin) saadakseni vastaukseni. No, siitä tuli sellainen ilta, että minä hain meille ruokaa ja rukoilin tilaisuutta ja rohkeutta pestä ja hieroa hänen jalkojaan ja ettei se menisi pieleen. Kiitos Jumalalle täydellisestä ajasta ja paikasta, niin että tiemme ristesivät ja sain helliä ja hemmotella häntä. Voitte inspiroitua tästä.
Pohjois-Carolina, USA

Jumala ei ole ihminen: hän ei valehtele…  Hänkö ei tekisi, mitä sanoo? Hänkö ei pitäisi, mitä lupaa? 4 Moos 23:19 Odotukseni on ollut pitkä ja välillä todella vaikea, mutta kaiken sen ajan Jumala on ollut uskollinen. En ollut nähnyt aviomiestäni useampaan vuoteen, mutta viime viikonloppuna aviomieheni ja minä olimme lapsenlapsemme maastojuoksukisoissa ja mieheni jopa halasi minua. Huomasin, ettei hänellä ollut vihkisormusta. Tänään tyttäremme kertoi, että hänen isänsä oli viestittänyt ja sanonut, että he ovat eroamassa sen toisen naisen kanssa ja nainen oli muuttanut kaikki tavaransa pois mieheni kotoa! Jumala puhui minulle odotukseni aikana ja on jatkanut puhumista vuosien aikana. On ihmeellistä katsoa, kun Hän tekee kaikkea, mitä on luvannut – ei minun ajallani, vaan Hänen ajallaan. Näky odottaa vielä toteutumistaan, mutta määräaika lähestyy joka hetki, se hetki tulee vääjäämättä. Jos se viipyy, odota, näky toteutuu varmasti ja ajallaan. (Hab 2:3) En huolehdi ja luotan, että Hän on Jumala (Ps 46:11)
Ohio, USA

Yhtäkkiä-hetkeni ei ole vielä tapahtunut, mutta halusin silti jakaa todistukseni, koska se voi rohkaista muita. Kun uskoni ja suhteeni Jumalaan on kasvanut, Saatana on jatkuvasti hyökännyt kimppuuni henkisesti ja fyysisesti. Kieltäydyn luovuttamasta. Kuluneen viikon aikana olin todella uupunut, eikä minulla ollut voimia taistella, joten huusin avuksi Jumalaa. Huusin “Herra, auta minua!”. Pyysin Häntä kuuntelemaan itkuani ja puhumaan minulle äänellään, “reema”-sanana tai raamatunkohtana. Seuraavana päivänä olin jumissa liikenteessä ja harmissani, koska en mennytkään toista reittiä. Kun liikenne selviytyi, vieressäni oli Covenant Transport (Liitto Kuljetus) -rekka. Seuraavana päivänä Jumala puhui minulle ja sanoi, että mieheni olisi pian kotona. Pyysin Jumalaa antamaan Pyhän Hengen täyttää minut kiistämättömällä rauhalla vahvistaakseen sen, mitä Hän kertoi minulle. Yhtäkkiä tunsin rauhan, joka oli niin intensiivinen, että koko kehoni rentoutui. Tänään heti kun lopetin rukoilemisen, sain tekstiviestin aviomieheltäni. Älä luovuta!
Texas, USA

Kun tämä matka alkoi, vaimoni muuttui aivan tuntemattomaksi perheellemme. Muutimme väliaikaisesti erilleen ja jopa silloin kun hän tuli kotiin, hän oli aina poissa. Hän ei nähnyt, että hänen tekonsa olivat väärin. Luin RMM:ä ja rukoilin joka päivä, että Jumala koskettaisi hänen sydäntään ja mieltään. Jumala on toiminut elämissämme. Ennen vaimoni kiljui vihaavansa minua, mutta nyt hän sanoo “minä rakastan sinua”. Hän käy taas seurakunnassa ja hän on menossa tyttöjemme kanssa seurakunnan naisten retriitissä tällä viikolla. Nykyään hän pitää minua kädestä kun kävelemme ja hän pyysi minua antamaan hänelle anteeksi. Kiitän Jumalaa Hänen rakkaudestaan ja armostaan. Joinakin päivinä tuntui, että luovuttaisin, mutta Jumala kehotti odottamaan. Rukoilen, että kaikki synnin siteet katkeavat ja uskon, että paras on vielä tulossa. Jumala on hyvä.
Texas, USA

Jeesus vastasi: »Totisesti: jos teillä olisi uskoa ettekä epäilisi, te ette ainoastaan tekisi tätä viikunapuulle, vaan te voisitte sanoa tälle vuorellekin: ’Nouse paikaltasi ja paiskaudu mereen’, ja niin tapahtuisi. Mitä tahansa te uskossa rukoillen pyydätte, sen te saatte.»
Matt 21:21-22

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

 

Kaikki raamatunkohdat ovat vuoden 1992 käännöksestä, ellei toisin mainittu.