Lauantain todistukset 25.5.2019

28.5.2019

Lauantain todistukset 25.5.2019

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares Devotion 25.5.2019)

Alla on muutama ote niistä todistuksista, joita olemme saaneet kuluneen viikon aikana. Jokainen todistus on jaettu tänne kirjoittajan suostumuksella. Todistusten tehtävänä ei ole kertoa sinulle, miten toimia omassa elämässäsi, vaan ne kertovat siitä, miten Jumala toimii, kun ihmiset rukoilevat! Onko sinulla todistus jaettavana rohkaisuksi toisille?
Jaa oma todistuksesi RMM:n sivuilla englanniksi tai kirjoita rukousseinälle suomeksi.

Teillä on ollut häpeää kaksin verroin, teitä on syljetty ja pilkattu, mutta nyt te saatte omassa maassanne kaksinkertaisen perinnön ja teillä on oleva ikuinen ilo.
Jes 61:7

Haluan teidän kaikkien vain tietävän, että Jumala on hyvä ja uskollinen. Useampi kuukausi asumuseron jälkeen Jumala eheytti kuolevan avioliittomme. Pyydän, minä kannustan sinua jatkamaan odottamista, rukoilemaan Sanaa avioliittoosi päivittäin, luottamaan ja uskomaan Jumalaan. Hän vastaa. Etsi Häntä päivittäin. Anna Hänen Sanaansa takaisin Hänelle. Hänen Sanansa ei valehtele. Hän rakastaa meitä. Hän haluaa meille parasta, varsinkin avioliitoillemme. Aviomieheni on kotona ja Jumala toimii tasaisesti joka päivä. Kiitän Jumalaa kaikista siunauksista, joita Hän on antanut meille ja kaikille kanssaodottajille. Niin kuin Hän teki sen minulle, niin Hän tekee myös sinulle. Jatka luottamista Häneen. Rukoile, rukoile hellittämättä. Rukoile Sanaa avioliittoosi. Hän vastaa.
Texas, USA

Ja rukous, joka uskossa lausutaan, parantaa sairaan. Herra nostaa hänet jalkeille, ja jos hän on tehnyt syntiä, hän saa sen anteeksi. Tunnustakaa siis syntinne toisillenne ja rukoilkaa toistenne puolesta, jotta parantuisitte. Vanhurskaan rukous on voimallinen ja saa paljon aikaan.
Jaak 5:15-16

Luettuani tämän päivän todistukset olin erityisen rohkaistunut. Luin, miten joku oli pyytänyt Jumalalta tiettyä vahvistusta siitä, että hänen pitäisi seisoa ja odottaa, joten hän oli erityisen tarkka pyynnössään. Ajattelin “Vau, voisinko minäkin pyytää noin yksityiskohtaista vastausta?”, koska joskus olen epävarma siitä, olenko kuullut Jumalalta, että minun pitäisi odottaa. Minäkin siis päätin pyytää Jumalalta erityistä ja yhtä sattumanvaraista merkkiä siitä, että kyllä olen oikeassa siinä kun seison avioliittoni puolesta. On kaunis myöhäinen kevätpäivä / aikainen kesäpäivä täällä Englannissa, joten ajattelin, että havainto jääkarhusta olisi hyvä merkki Jumalalta. Ei mitään, ei yhtikäs mitään. Ja niin kuin aikaisemminkin olin periaatteessa jo luovuttanut ja ajattelin, että Jumala ei puhu minulle niin selvästi. Päivän lopuksi istuin alas ja pistin TV:n päälle, vaikken ajatellut katsovani mitään erityistä. Vaihdoin kanavalta toiselle ja kohdalle tuli BBC Earth:n Jäätynyt Planeetta. Ja kyllä, ensimmäinen kuva oli jääkarhuista. Ylistys Herralle.
Englanti

Kiitän Jumalaa elämän myrskyistä. Ilman niitä en tuntisi Jeesusta niin kuin nyt tunnen. Tajusin vähän aikaa sitten, että Jumala on eheyttänyt avioliittoani ennen kuin Hän tuo mieheni kotiin, nyt jo useamman vuoden. Mieheni ei puhunut minulle kuukausiin katkeran eromme jälkeen, mutta nyt hän soittelee minulle joka päivä. Meillä ei ole ikinä ennen ollut tällaista ystävyyttä ja tiedän, että Jumala on asettamassa perustusta, jolle Hän jo uudelleenrakentaa avioliittoamme. Vaikkei mieheni ole vielä tullut kotiin tai ottanut Jeesusta vastaan Pelastajanaan, tiedän, että niin tulee epäilemättä tapahtumaan. Joka päivä Jumala pehmentää hänen sydäntään vähän enemmän. Jumala on uskollinen ja armollinen. On Hänen armoaan, ettei Hän tuonut aviomiestäni kotiin vielä. Hän ei halunnut jättää meitä siihen missä olimme. Hän haluaa antaa meille Jeesuksen tuntemisen lahjan, ei vain Pelastajanamme, vaan paljastamalla Hänen luonnettaan meille opettaen meitä rukoilemaan ja kulkemaan Hänen kanssaan. Sana on voimallisin ase, jonka Jumala on meille ikinä antanut. Se on Hengen miekka. Se on Jeesus.
New York, USA

Ottakaa kaikessa suojaksenne uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa pahan palavat nuolet. Ottakaa myös pelastuksen kypärä, ottakaa Hengen miekka, Jumalan sana.
Ef 6:16-17

Halleluja! Juuri kun luovutin avioliiton puolesta seisomisen ja lankesin syntiin, olin valmis menemään eteenpäin, koska en voinut kestää häpeää ja kipua yhtään pidempään. Mieheni meni eteenpäin ja näyttäytyi yhdessä toisen naisen kanssa. Jumala hiljeni. Tunsin itseni eksyneeksi ja hämmentyneeksi. Epäilin, että Jumala puhuisi minulle. Vajosin pian sekasortoon. “Jumala lupasi minulle eheytymisen”, sanoin. Hän vakuutti sitten minulle, että näki minulle toisen miehen. Se profetia ei kelvannut minulle. Ennen kuin luovutin, sanoin Jumalalle, että ainoa keino, miten voisin jatkaa odottamista, on kuulla puolisoltani, että hän rakastaa minua. Tiesin, miten mahdotonta se olisi. No, mikään ei ole mahdotonta Herralle. Äitienpäivänä hän antoi minulle kortin ensimmäistä kertaa monen vuoden asumuseron/avioeron jälkeen. Hän sanoi, että hän ja tyttäremme rakastavat minua ja he huomaavat kaiken, mitä olen tehnyt. Hän on uskollinen!
Massachusetts, USA

On siis äitienpäivä. En kuullut aviomiehestäni aamulla. Olin lyhytsanainen lasten kanssa, mutta he olivat kilttejä minulle. Iltapäivällä vetäydyin huoneeseeni itkemään. Mieheni soitti minulle, mutta olin vaitonainen myös hänelle ja kysyin, miksi hänellä kesti niin kauan soittaa. Hän sanoi leikkisästi, että koska hänellä kesti niin kauan ajaa minun kotikaupunkiini, ja että hän olisi luonani vartin päästä. Hän tuli paikalle ja hänellä oli minulle lahjaksi paljon kaivattu puhelin, ja hän teki ruokaa. Lapset ja minä olimme halitiossamme! Ennen kuin pystyin kiittämään Jumalaa, minun piti pyytää anteeksi niitä kovasydämisistä ajatuksista, joita minulla oli miestäni kohtaan aiemmin sinä päivänä. En luovuta taistelemista aviomieheni kallisarvoisen sielun puolesta. Jopa silloin kun olen vihainen tai satutettu, en voi kääntää pois katsettani siitä tosiasiasta, että minun pitää jatkaa taistelua, koska paholainen haluaa tappaa mieheni. Ylistys Jumalalle, jolta kaikki siunaukset tulevat. Minulla oli kaunis äitienpäivä. Aamen!
Jamaika

Ja kun seisotte rukoilemassa, antakaa anteeksi kaikki mitä teillä on jotakuta vastaan. Silloin myös teidän Isänne, joka on taivaissa, antaa teille rikkomuksenne anteeksi.
Mark 11:25

Kuulukoon todistukseni ympäri maailman. Jumala kuuntelee jokaisen rukouksemme. Hän vastasi yhtäkkiä! He, jotka odottavat Herraa, saavat uuden voiman. Jumalalle kunnia monen vuoden aikaisesta kihlatustani ja kaikista hengellisistä taisteluista, joista hän on saanut voiton. Jumalalle soivat pyhien ylistykset. Hän antoi minulle ylistyksen hengen samalla, kun hän tasoitti korkeat paikat matalaksi. Job 23:10. Kihlattuni lähetti yhtäkkiä sähköpostia ja sanoi, että on menettänyt joitakin perheenjäseniä. Hänellä oli pimeät ajat menossa. Hän sanoi kuitenkin, että Jumala antoi hänelle rohkeutta. Hän sanoi, miten tärkeä minä olin hänen elämässään juuri nyt. Jumala puhuu minulle eri tavoin tällä kertaa. Mikä voisi mennä vikaan, jos Jumala on luonamme? Tuo jokainen hetki Hänen arkkiinsa ylistyksen kanssa, sillä Hän on arvollinen.
Etelä-Afrikka

Hän tietää kyllä, millainen on ollut minun vaellukseni. Koetelkoon minua niin kuin tulessa kultaa — minä kestän.
Job 23:10

Halusin vain kiittää teitä äskeisestä podcastistä “God’s got this“. Olin hiukan maassa hajonneen avioliittoni takia ja kuuntelin keskittyneesti ne kohdat, joissa puhuttiin siitä että tarkoituksenmukaisesti nähdään Jumalan toimivan. Kun kuuntelin sitä kahvilassa, kolme pientä pakettiautoa pysähtyi kahvilan ulkopuolella. Autojen kyljissä oli seuraavat tekstit. Ensimmäinen auto: Swift reply (nopea vastaus). Toinen auto – Promises delivered (Lupauksia toimitettuna). Kolmas auto – Overnight (Yhdessä yössä). Sattumaa??
Yhdistetty Kuningaskunta

Kyllä Jumala puhuu, puhuu toisenkin kerran, mutta ihmiset eivät sitä huomaa.
Job 33:14

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.