Lauantain todistukset 20.1.2018

22.1.2018

Lauantain todistukset 20.1.2018

Suomennettu hartaudesta:
Saturday testimonies
Charlyne Cares Devotion 20.1.2018

Se toivo on elämämme ankkuri, luja ja varma. Se ulottuu väliverhon tuolle puolen. Sinne Jeesus meidän edelläkävijänämme meni, kun hän oli tullut ylipapiksi, jonka pappeus on ikuista, Melkisedekin pappeutta.
Hepr 6:19-20

Haluan aloittaa tämän uuden vuoden ylistäen Jumalaa Hänen hyvyydestään ja armostaan. Olen kiitollinen eheytyneestä avioliitostani. Asumuseromme aikana en rukoillut vain sitä, että Jumala lähettäisi aviomieheni kotiin, vaan että hän olisi palavana Jumalalle. Jumala lähetti hänet kotiin erilaisena ja palavana Hänelle, mutta sen lisäksi Hän muutti myös minua. Olen oppinut, ettei ikinä ole niin, että vain yhden ihmisen pitäisi muuttua. Me molemmat teemme oman osamme. Avioliittomme on nyt parempi ja vahvempi kuin silloin, kun menimme naimisiin. Kiitän Jumalaa siitä, että Hän laittoi Rejoice Marriage Ministryn tielleni, kun etsin avioeroasianajajaa. Ensimmäinen CD:ni oli Loving your spouse unconditionally (Rakasta puolisoasi pyyteettömästi). Olin NIIN vihainen. Kuuntelin kuitenkin tuota CD:tä uudelleen ja uudelleen, jopa yön yli nukkuesssani. Voin sanoa, että silloin parantumiseni todella alkoi. Jumalalle kunnia!
Virginia, USA

Älkää enää menneitä muistelko, älkää muinaisia miettikö! Katso: minä luon uutta. Nyt se puhkeaa esiin — ettekö huomaa? Minä teen tien autiomaahan ja joet kuivuuden keskelle.
Jes 43:18-19

Kun aviomieheni jätti kotimme, hänen sydämensä oli kova minua ja myös Jumalaa kohtaan. Pikakelaus kuukausia eteenpäin ja nyt todistan Jumalan voimaa hänen sydämensä pehmentämisestä meitä kaikkia kohtaan: Jumalaa, minua ja poikaamme. Hän tuli vähän aikaa sitten käymään kotona ja meidän puheenaiheemme (hänen aloituksestaan) oli Jeesus! Hän etsii totuutta! Pyysin Pyhää Henkeä ohjaamaan puheitani ja pystyin näyttämään hänelle Kristuksen rakkautta samalla kun jaoin evankeliumin. Vietimme ihmeellisen illan yhdessä. Söimme, nauroimme ja juttelimme. Hän on kiinnostunut Jeesuksesta, koska niin kuin hän itse sanoo “En tiedä, mitä tämä on, mutta se tekee sinusta rakastavan, kivan ihmisen.” Ei lopeteta näyttämästä heille, kuka Jeesus on. Neuvoni on puhua niin vähän kuin vain voit, ja sen sijaan näyttää niin paljon Jeesusta kuin vain voit. Siunauksia, ja tiedäthän, että Herramme kuulee aina rukouksemme! Älä ikinä luovuta!
Tanska

Samoin te, vaimot, olkaa kuuliaisia miehellenne, jotta myös ne miehet, jotka ehkä eivät usko Jumalan sanaan, nyt vaimonsa elävällä esimerkillä ilman sanojakin voitettaisiin.
1 Piet 3:1

En ole kuullut aviomiehestäni kuukausiin. Lähetän hänelle viestejä aika ajoin, mutta hän ei ikinä vastaa. Viime vuonna rukoilin ja pyysin Jumalaa poistamaan aviomieheni sydämestäni, jos hän ei olisi tulossa kotiin. Jumala puhui minulle ja kehotti minua jatkamaan odottamista. Jääräpäisenä taas tänä vuonna kysyin Jumalalta samaa asiaa. Tänä vuonna en kuullut Jumalan ääntä, mutta hän puhui minulle sanansa kautta ja jatkaa kehottamalla minua pysymään. Puolisoni hiljaisuuden takia Jumala opettaa minua lopettamaan katsomasta olosuhteita ja sen sijaan luottamaan Häneen. Kun teen niin, herään joka aamu ilo sydämessäni, sillä tiedän, että Jumala pitää minua kämmenellään. Hänellä on minulle rauhan eikä tuhon ajatuksia. Luota Häneen.
Virginia, USA

Ylistän Jumalaa 11 ihanasta päivästä, jotka vietin yhdessä aviomieheni kanssa joulun aikaan! Meistä tuntui taas niin kuin perheeltä. Näen Jumalan käden työssään molempien meidän elämässä. Mieheni valmistelee muuttoa maan toiselle puolelle ja minä rukoilen, että Jumala pitäisi yhteytemme lujana.
Kentucky, USA

Ylistys Herralle! Olin niin huolissani joulun ajasta, sillä tämä oli meidän ensimmäinen vuotemme erillään. Uskon, että lomat ovat vaikeita myös heille. Mieheni tuli hänen vanhempiensa kotiin viettämään joulua yksin meidän kanssa. Kiitin häntä kaikesta siitä, mitä hän teki, jotta minulla olisi mukavaa, ja jotta asiat olisivat mahdollisimman normaalisti lapsille. Uuden vuoden jälkeen hän on kertonut minulle, miten paljon arvostaa minua! Hän meni jopa niin pitkälle, että sanoi toivovansa, että olisimme voineet selvittää asiat ja että hänellä oli kyyneleitä silmissään, kun hän kirjoitti sitä viestiä. Ylistän Jumalaa, koska tiedän, että Hän tekee työtään mieheni sydämessä. Se sikolätti on alkamassa haisemaan, ja annan kaiken kunnian Jumalalle!
Alabama, USA

Olen seisonut avioliittoni puolesta nyt useamman kuukauden. Aluksi se oli ylä- ja alamäkien vuoristorataa, kipua ja mielipahaa, hypin edestakaisin odottamisen ja vaimoni vihaamisen välillä. Lopulta Jumala, aina niin rakastavassa voimassaan ja armossaan, mursi minut täydellisesti. Hyväksyin lopulta sen, että minä en voi tehdä yhtään mitään saadakseni puolisoani kotiin. Hyväksyin myöskin sen, että Jeesus voitti jo taistelun ristillä puolisoni pelastuksen puolesta. Joten nyt voin levätä, rentoutua ja pitää vain katseeni Jumalassa, keskittyä Hänen sanaansa ja lupauksiinsa. En enää katso olosuhteitani, sillä tiedän ilman epäilyksiä, ettei ole mitään, mitä Jumala ei voisi selvittää. Ylistys Jumalalle Hänen armostaan ja iankaikkisesta pyyteettömästä rakkaudestaan.
Washington, USA

“Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon. Ottakaa minun ikeeni harteillenne ja katsokaa minua: minä olen sydämeltäni lempeä ja nöyrä. Näin teidän sielunne löytää levon. Minun ikeeni on hyvä kantaa ja minun kuormani on kevyt.”
Matt 11:28-30

Aviomieheni ja minä olemme pastoreita, ja vaikka tämä on ollut erityisen vaikeaa minulle, tajusin, että tämä ei ole minun taisteluni vaan Jumalan. Olemme olleet naimisissa jonkun aikaa, mutta oli uskomatonta nähdä, miten jokin voi murentua niin nopeasti aivan kuin kuiva leivänpalanen. Jumalan täytyi astua väliin ja käsitellä minun sydäntäni ja asennettani Häntä kohtaan, koska olin tehnyt aviomiehestäni epäjumalan. Jumala on armollinen ja Hän on antanut minulle armoa mennä eteenpäin, enkä ole katsonut taaksepäin. Uskon ja luotan, että Hän tietää, mikä on parasta minulle. Annan sydämeni ja henkeni vain Hänelle, ja riemuitsen rauhassa jokaisesta uudesta tulevasta päivästä. Avioliittomme ei ole vielä eheytynyt… mutta on parempi, että tapahtuu Jumalan tahto kuin minun omani. Rohkaistukaa aina Jumalassa.
Gerogia, USA

Hän lausui: “Kuulkaa, koko Juudan kansa, Jerusalemin asukkaat ja kuningas Josafat! Näin sanoo teille Herra: Älkää säikähtäkö älkääkä pelätkö tuota valtavaa sotajoukkoa, sillä tämä ei ole teidän sotanne vaan Jumalan.
2 Aik 20:15

Olen ollut rakastunut aviomieheeni yli puolet elämästäni. Meillä on kaksi ihanaa lasta, joista toinen palvelee Herraa ja toinen on matkalla, joka alkoi Jeesuksen kanssa ja tiedän, että se myös päättyy Jeesuksen kanssa. Hänen isänsä lähtö monta vuotta sitten on horjuttanut häntä hiukan, mutta voin vain kiittää Taivaan Isää siitä, että Hän on pitänyt meidät Hänen asettamallaan tiellä. Nämä vuodet, jotka olen seisonut avioliittomme ja perheemme puolesta, ovat vahvistaneet minua olemaan vahvassa linnoituksessa ja tornissa, joka on Herrani Jeesus. Uskon, että paholainen pelkää minua, mutta sotii ja hyökkäilee minua vastaan, koska Jeesus on minussa. Tämän pitkän matkan aikana olen kasvattanut hengelliset lihakset, olen oppinut heittämään negatiiviset ajatukseni nopeasti Jeesukselle, puhun Jumalan sanaa yltyviin myrskyihin ja iloitsen kaikissa voitoissa. Niin sinäkin vielä teet. ÄLÄ LUOVUTA.
Australia

Odotukseni aikana rukoukseni ovat olleet tosi epämääräisiä, mutta Jumala on pistänyt minut rukoilemaan tarkkoja rukouksia. Pyysin Herraa lähettämään jonkun puhumaan rohkaisua aviomieheni elämään. Eilen kotona asuva tuhlaajapuolisoni kertoi minulle, että vanha perhetuttu, joka on pappi, oli puhunut hänen kanssaan, kun hän oli kaupassa. Minä vain hymyilin ja pidin suuni kiinni. Hän sanoi, että oli hyvä jutella hänelle. Hän sanoi myös, että olisi hyvä, jos hänellä olisi joku, jolle jutella. Hän voisi selvittää päässä olevia ajatuksiaan tällä hetkellä. Aloin ylistämään Jumalaa sydämessäni. Tiedän, että Jumala vastaa rukouksiin. Aviomieheni on seurakunnan vanhimpia, ja häpeän takia hän on vältellyt ihmisiä mistään seurakunnasta. Tämä on siis ihmeellistä! Jumala on rukouksiin vastaava Jumala! Jatkan odottamista!
Hawaji, USA

Me saamme rohkeasti lähestyä Jumalaa uskoen, että hän kuulee meitä, mitä sitten pyydämmekin hänen tahtonsa mukaisesti. Ja kun tiedämme hänen kuulevan kaikki pyyntömme, tiedämme myös, että saamme sen mitä häneltä pyydämme.
1 Joh 5:14-15

Yhtäkkiä-hetkeni ei ole tullut vielä. Viime vuonna surin paljon, mutta Jumala toimi mahtavalla tavalla. Rakas aviomieheni on lähellä, vaikka se toinen nainen on yhä hänen elämässään. Mutta Jumala poistaa hänet omalla ajallaan. Jatkan luottamista siihen, että Hän on Jumala, joka voi tehdä mahdottomasta mahdollisen. Kaikki todistukset rohkaisevat minua seuraamaan Jumalaa. Hän antoi minulle Jer 31:25 Väsynyttä minä juotan, nääntyneen minä ravitsen.
Venezuela

Jumala johtaa kaiken parhaaksi… Olen seisonut avioliittoni puolesta useamman vuoden ja toivon, että tämä rohkaisee muita odottajia siinä, että Jumala järjestää kaiken. Odotukseni aikana tapasin erään mahtavan kristityn naisen, joka rukoilee tuhlaajalapsensa puolesta. Hänellä on ikävä lapsenlastaan, sillä hänen tuhlaajalapsensa ei suostu kanssakäymiseen. Olen rukoillut heidän perheensä puolesta. Sain vasta tänään tietää, että se lapsenlapsi on minun lapseni kanssa samalla luokalla koulussa! Katsoin uudelleen valokuvia, joita opettaja oli lähettänyt vanhemmille. Kuvassa toisensa jälkeen minun lapseni pitää sitä lapsenlasta kädestä, he istuvat yhdessä, leikkivät yhdessä. Tietämättämme minun lapsestani ja hänen lapsenlapsestaan on tullut läheisiä ystäviä! Asumme valtavassa kaupungissa. Vain Jumala voi kutoa elämät yhteen tällä tavalla! Ylistämme Jumalaa ja astumme taaksepäin ja annamme Hänen jatkaa tarinan käsikirjoittamista. Jumala tekee työtään!
Texas, USA

Me tiedämme, että kaikki koituu niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa ja jotka hän on suunnitelmansa mukaisesti kutsunut omikseen.
Room 8:28

Minulla on ollut hyviä päiviä. Positiivisia ja toiveikkaita päiviä sekä todella lannistavia päiviä, päiviä jolloin haluaisin luovuttaa. Teidän inspiraationne ja Jumalan sanan jakaminen on todella auttanut minua. Teidän kännykkäsovelluksenne on mahtava (Lataa täältä: Apple store tai Google). Uuden sovelluksen share wall on huippu juttu. Loukkaantuneet ihmiset etsivät apua ja loukkaantuneet ihmiset antavat apua – se on mahtava tapa saada yhteyttä ja jotenkin se auttaa selvittämään kaikkea kaaosta. Se on lempeä muistutus siitä, että olisimme aina kiitollisia. Jopa myrskyn keskellä on aina jotakin, mistä voi olla kiitollinen. Olen aina kammoksunut harmaata taivasta ja pyytänyt Jumalaa auttamaan minut harmaiden päivien läpi ja jotenkin löytämään kauneutta harmaasta väristä. Hän auttoi minua näkemään monta kaunista harmaata asiaa, ja nyt harmaa taivas näyttää erilaiselta.
Yhdistyneet Kuningaskunnat

Ihminen kaavailee monenlaista, mutta kaikki käy Herran tahdon mukaan. Sananl 19:21 Ylistys Herralle! Ensinnäkin, vuosien hiljaisuuden jälkeen aviomieheni ja minä olemme eheytymisen alkuvaiheessa, vaikka hän on naimisissa ulkomaalaisen naisen kanssa. Kiitos Isä! Seuraavaksi, miniäni puhui avioerosta vain muutama kuukausi sitten. Olen paastonnut ja rukoillut poikani puolesta ja eilen illalla hän kertoi minulle, että he ovat pikkuhiljaa selvittelemässä asioita! Ylistyksiä! Hän oli muuttanut pois vaimonsa pyynnöstä. Se särki sydämeni lapsenlasteni takia. Nyt poikani on taas kotona muutaman päivän viikossa. Jumalamme on niin ihmeellinen! Älä ikinä luovuta. Älä ikinä usko sekuntiakaan, että Jumalamme ei tekisi töitä meidän puolestamme päivän jokaisena sekuntina. Kulje uskossa! Luota Häneen. Kiitos, Pyhä Henki, kun muutat sydämet, sillä vain Sinä pystyt siihen.
Wyoming, USA

Jeesus on vastaus! Olen vielä pystyssä. Juuri ennen joulua avasin ensimmäistä kertaa RMM:n uudistuneen nettisivun ja näin siinä valokuvan pariskunnasta. Kuva oli lähes samanlainen kuin meidän hääkuvamme valokuva-albumimme kannessa! Meri, sama valaistus, värit, pitkät hiukset ja saman korkuiset siluetit. Näytin kuvan äidilleni ja hän yllättyi siitä, että RMM:llä on meidän kuvamme; hän luuli että olimme oikeasti siinä. Vain Jeesus voisi antaa niin jännän ja ihmeellisen merkin! Psalmi 42:12.
Ukraina

Miksi olet masentunut, sieluni, miksi olet niin levoton? Odota Jumalaa! Vielä saan kiittää häntä, Jumalaani, auttajaani.
Ps 42:12

Todistan kahden ystäväni puolesta. Tänä jouluna Jumala teki ylitöitä eheyttääkseen avioliittoja. Olen iloinen rohkaistessani meitä kaikkia odottajia. Ensimmäisessä tapauksessa ystäväni aviomies tuli kotiin, kun oli ollut monta vuotta erämaassa. Toisessa tapauksessa eräs läheinen ystäväni sai yhtäkkiä-hetkensä, kun hänen aviomiehensä tuli kotiin, kun oli ollut vielä enemmän vuosia erämaassa. Molemmissa tapauksissa tajusin, että molemmat naiset oli kutsuttu palvelemaan Jumalaa ja johtamaan eri seurakunnissa! Ylistys Herralle! Halusin kertoa tämän, koska haluan meidän ymmärtävän, että Jumalalla on meille korkeampi tarkoitus kuin vain yksin avioliitto… Hän haluaa meidän tekevän työtään Hänen valtakunnassaan palvelemalla täällä maan päällä. Rukoilen kaikkien täällä olevien puolesta ja luotan Jumalaan, että Hän eheyttää avioliittoni. Mutta vielä enemmän odotan Jumalan kutsua minun elämässäni palvelemaan Häntä. Hyväksyn sen ennen kuin edes tiedän sitä. “Lakatkaa te huolehtimasta! Tietäkää, että minä olen Jumala.” Kiitos, Isä lupauksistasi meille ja kiitos uskollisuudestasi.
Trinidad ja Tobago

Koko maailmasta hän hävittää sodat, hän särkee jousen ja taittaa keihään, hän tuhoaa kilvet tulessa.”Lakatkaa te huolehtimasta! Tietäkää, että minä olen Jumala, kaikkia kansoja mahtavampi, korkein koko maailmassa.”
Ps 46:10-11

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries, Inc.

Suometanut Raisa
Kaikki raamatunkohdat ovat vuoden 1992 käännöksestä, ellei toisin mainittu.