Lauantain todistukset 19.5.2018

21.5.2018

Lauantain todistukset 19.5.2018

Suomennettu hartaudesta:
Saturday testimonies
Charlyne Cares Devotion 19.5.2018

Me saamme rohkeasti lähestyä Jumalaa uskoen, että hän kuulee meitä, mitä sitten pyydämmekin hänen tahtonsa mukaisesti. Ja kun tiedämme hänen kuulevan kaikki pyyntömme, tiedämme myös, että saamme sen mitä häneltä pyydämme.
1 Joh 5:14-15

Jumala eheyttää rikkinäisiä avioliittoja. Minkä luulin mahdottomaksi, se oli Jumalalle mahdollista! Avioliittoni on ollut eheytyneenä nyt muutaman vuoden. Kun kirjoitan tätä todistusta, muistan sen kivun, yksinäisyyden ja avuttomuuden, joita tunsin eromme aikana. Jumala kuitenkin tuli ensin minun luokseni, eheytti minut ja toi minut takaisin Hänen rakastavaan syliinsä. Löysin RMM:n ja opin taistelemaan hengellistä taistelua avioliittoni puolesta käyttämällä Jumalan sanaa. Yhtenä päivänä aviomieheni otti minuun yhteyttä, häpeissään, nolona ja toivottomana. Puhuin Jumalan sanaa hänelle, ja kerroin, mitä Hän on tehnyt minulle. Kun tein töitä oman sieluni kanssa, Herramme teki työtään aviomiehessäni vuoren toisella puolella. Kun aviomieheni tuli takaisin kotiin, hän osti minulle uuden vihkisormuksen. Aiomme pian ostaa talon, uudistaa vihkivalamme ja hän sanoo minulle joka päivä, että rakastaa minua. Uskokaa, että Jumala eheyttää avioliittonne. Hän pitää lupauksensa. Hän hyvittää kaiken, minkä sirkat ovat syöneet. PUOLISOSI TULEE KYLLÄ TAKAISIN KOTIIN! Luota Jumalaan. Rukoilen kaikkien avioliittojen puolesta päivittäin!
Kalifornia, USA

Minä hyvitän teille ne vuodet, jolloin sadon söivät sirkat ja niiden toukat, vaeltajasirkat ja kalvajasirkat, tuo suuri sotajoukko, jonka lähetin teidän kimppuunne. Te saatte syödä ja tulette kylläisiksi, te ylistätte Herraa, Jumalaanne, joka on tehnyt ihmeellisiä tekoja teidän hyväksenne. Minun kansaani ei enää koskaan pilkata.
Joel 2:25-26

Olemme asuneet erillään monta vuotta ja lannistuin rukoilemisessa, koska en nähnyt niitä muutoksia aviomiehessäni, joita uskoin Jumalan tekevän. Muutama viikko sitten rukousaikanani Pyhä Henki puhutteli sydäntäni siitä, etten ollut rukoillut mieheni puolesta. Samana iltana menin seurakuntani raamattuopetukseen. Hämmästyin, kun saavuin kirkkoon ja raamattuopetuksen sijaan siellä näytettiinkin elokuva. Arvasit oikein – War Room. Vakuutuin ja tiesin, että Jumala puhui minulle. Voin nyt ilolla sanoa katuneeni, ja olen nyt ottanut asiakseni rukoilla aviomieheni puolesta joka päivä niin kuin Pyhä Henki ohjaa. Pidän taas vihkisormustani ja olen täynnä toivoa. Kauneinta on se, että huomaan itse muuttuvani. Minulla on nyt lempeä ja sävyisä henki. Asiat, jotka yleensä häiritsevät minua, eivät enää vaivaa. Minulla on rauha ja ilo, mikä on ihmeellistä sen jälkeen, kun aloin rukoilemaan aviomieheni puolesta. En enää odota näkeväni muutoksia hänessä, vaan olen itse sitoutunut tottelevaisuuteen.
Jamaika 

Olen seisonut pari vuotta avioliittoni eheytymisen puolesta. Olin avioliitossa, jossa olin eloton ja hengellisesti kuollut. Avioliitossani ei ollut tunnetta. Muutuin kylmäksi ja niin miehenikin. Tuskin puhuimme toisillemme. Yhtenä päivänä istuin olohuoneemme tuolilla ja jokin sai minut katsomaan aviomiestäni. Näin jonkun, jota rakastan kovasti, mutta hän näytti niin kaukaiselta. Silloin tajusin, että avioliittomme oli todella ongelmissa. Sen viikon aikana yritin pelastaa avioliittoamme, mutta tajusin, että oli liian myöhäistä. Muutimme erilleen ja erosimme. Viimeisen muutaman vuoden aikana olen eheyttänyt rakkauteni Jumalaan ja suhteeni Häneen. Olen asettanut sydämeni halut Hänen käsiinsä ja odotan avioliittoni eheytymistä.
Texas, USA

Jumala on uskollinen. Aviomieheni oli kotona asuva tuhlaajapuoliso ja hänellä oli toinen nainen. Rukoilin uskollisesti joka aamu, että mieheni silmät avautuisivat, ja että Jumala poistaisi sen toisen naisen. Näin, että mieheni oli onnellinen, näin hänen lähtevän tapaamaan sitä naista, näin hänen viestittelevän hänelle. Mieheni sanoi, että ottaisi avioeron, kunhan pääsisi kotiin armeijasta. Hän sanoi, että ottaisi yhteyttä kiinteistövälittäjään myydäkseen talomme. Hän sanoi, että rakasti sitä toista naista ja halusi mennä hänen kanssaan naimisiin. Mitä tapahtui? Jumalalla on kaikki hallussaan, ja Hän teki työtään minun puolestani, vaikka minusta näytti siltä, ettei mitään tapahtunut. Mieheni kertoi tyttärelleni, että he erosivat. Mieheni ei vielä kadu; hän käy nyt ulkona muiden naisten kanssa. Se on ok. Jumalani teki sen jo kerran. Hän tekee sen vielä uudestaan, ilman että minä vakoilen tai ohjailen mitään. Jatkan uskomista ja rukoilemista, että aviomiehestäni tulee (taas) Jumalan mielen mukainen mies. Mieheni on hyvä, hyvä mies. En ole unohtanut, kenen kanssa menin naimisiin.
Georgia, USA

Herra ei katso kuten ihminen. Ihminen katsoo ulkokuorta, mutta Herra näkee sydämeen.
1 Sam 16:7b

Minulla on ollut pitkä odotus kotona asuvan tuhlaajapuolisoni puolesta. Olin tänään niin epätoivoinen, kun aviomieheni sanoi taas, että jättäisi meidät. Rukoushetkessä ikin rukousten ajan ja kuusi naista ympäröi minut, pidellen minua kädestä, rakastaen minua. Miksi Jumala ei ole vielä muuttanut olosuhteitani, on arvoitus, mutta Hän huolehtii minulle kannattelevia käsivarsia, kun kaadun. Kotona jokin kehoti minua kuuntelemaan podcastia, mitä en ole tehnyt vuoteen tai kahteen. Sain ravintoa Charlynen ja Lorin kysymys ja vastaus -tuokiosta. Mutta lopussa kuului vielä ääni, joka muistutti siitä, mitä Jeesus voi tehdä, kun avioero iskee perheisiin varoittamatta. Ääni kuulosti todella tutulta, niin kuin Jumala olisi muistuttanut minua jostakin. Ja sitten tajusin, että se oli MINUN ÄÄNENI. Olen taustaselostaja ja nauhoitin tuon pienen pätkän RMM:lle muutama vuosi sitten. Silloin en tiennyt, kuinka kauan minun pitäisi odottaa, kai se oli siunaus. Kuuntelin sen monta kertaa ja ihmettelin, miten Jumala kirjaimellisesti käytti omaa ääntäni muistuttamaan siitä, mitä Jeesus voi tehdä.
New York, USA

Tämä todistus ei ole avioliitostani, vaan Jumalan uskollisuudesta siinä, että Hän pitää lupauksensa. Olen sairaanhoitaja ja lähetyssaarnaaja ja yhdeksän vuotta sitten Herra asetti sydämelleni todella haavoittuvaisen väestöryhmän, jonka luokse Hän veisi minut joku päivä. Uskoin paikan olevan salassa. Tällä viikolla yhdeksän vuotta sen jälkeen, kun Jumala oli paljastanut merkin minulle, että Hän joku päivä näyttäisi minulle, seison tämän piilossa olevan väestöryhmän keskellä… alueella, joka epätoivoisesti tarvitsee parantumista ja Jeesusta. Sain vain kaksi merkkiä löytääkseni tämän alueen. Mutta uskoin silti. Viime viikolla Jumala näytti minulle sen merkin taas konkreettisesti, vain sen toisen kerran. Yhdeksään vuoteen en ikinä etsinyt tätä paikkaa. Yksin Jumala tiputti minut tämän paikan keskelle hänen täydellisellä ajoituksellaan! Ja nyt olen täällä… seison maaperällä, jonne Jumala sanoi tuovansa minut! Jumala on uskollinen! Jumalan ääni puhuu totuutta! Anna rauhan täyttää elämäsi vaikeiden olosuhteiden aikana, koska aikanaan… Hän tiputtaa sinut juuri sinne, minne Hän sanoikin tiputtavansa!
Kalifornia, USA

Olen kulkenut uskossa ja valmistellut minun ja aviomieheni vihkivalojen uusimista. Olen ostanut mekon ja ostanut kengät viime viikolla. Ostin aviomiehelleni sormuksen. Eilen ajoin autolla ja viereisen auton rekisterikilvessä luki “Tahdon, tahdon.” Jumala tekee työtään. Hän näytti minulle hartaushetkenäni, että usko ilman tekoja on kuollutta, joten aktivoin omaa uskoani. Kiitos, Isä, Sinun uskollisuudestasi. Pyydän, rukoilkaa pieni rukous perheeni puolesta.
Ohio, USA

Ehkä joku nyt sanoo: “Sinulla on usko, minulla teot.” Näytä sinä minulle uskosi ilman tekoja, minä kyllä näytän sinulle uskon teoillani.
Jaak 2:18

Olemme asuneet erillään nyt muutaman vuoden. Alunperin aloin fanittamaan tätä nettisivua useampi vuosi sitten ja olin innokas, mutta lopetin viime vuoden aikana. Olin luovuttanut rukoilun aviomieheni kotiinpaluun puolesta ja minusta tuntui, että minun piti jatkaa eteenpäin. Vähän aikaa sitten muutin uuteen kaupunkiin ja olen asettumassa aloilleni. Olen yrittänyt tapailla muita, mutta en ole ollut kenenkään muun kanssa. Koko tämän ajan syvällä sydämessäni olen odottanut puhelinsoittoa aviomieheltäni, että hän sanoisi olevansa valmis tulemaan kotiin. Tänä aamuna matkalla töihin kuulin Jumalan Hengen sanovan, että minun tulee taas rukoilla avioliittoni puolesta. Ajattelin heti tätä sivustoa ja kannustusta muilta, jotka käyvät läpi samoja asioita. Olen kiitollinen ollessani taas täällä ja rukoilen, että kaikki menisi hyvin. Ihmiset sanovat, että olen hullu, kun haluan aviomieheni takaisin, mutta uskon, että vain Jumala tietää, miksi Hän vetää minua takaisin rukoilemaan kotini puolesta.
Maryland, USA

Tiedän todella, että Jumala paloittelee pois vuortani. Kotona asuva tuhlaajapuolisoni ja minä rukoilemme yhdessä päivittäin, kun ajamme töihin joka päivä. Jumala on johdattanut minut paastoamaan ja rukoilemaan vielä enemmän. Voin sanoa, että paastoaminen on antanut rukousteni olla vielä lähempänä Jumalan sydäntä sekä myös aviomieheni sydäntä. Muutama päivä sitten rukouksemme jälkeen hän lähetti minulle viestin, että rukous todella rohkaisi häntä, ja että hän kuunteli kappaletta nimeltä “Release it” (Päästä irti). Hän on kertonut minulle, että yrittää selvittää, miksi on tässä tilanteessa (vieläkin sen toisen naisen kanssa), ja hän yrittää ymmärtää. Jatkan sanomista, että hän antaisi sen Jumalalle ja päästäisi irti. Kun hän kertoi minulle, että kuunteli kappaletta “Release it”, sain tietää, että Jumala pehmentää hänen sydäntään. Tiedän, että se ihme, että  hänen sydämensä palaa takaisin Jumalan ja perheensä luokse, on tulossa. Kuljen tätä matkaa uskossa, en näkemisessä.
Hawaji, USA

Mehän elämme uskon varassa, emme näkemisen.
2 Kor 5:7

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

 

Kaikki raamatunkohdat ovat vuoden 1992 käännöksestä, ellei toisin mainittu.