Lauantain todistukset 18.4.2020

20.4.2020

Lauantain todistukset 18.4.2020

Suomennettu hartaudesta: Saturday testimonies (Charlyne Cares Devotion 18.4.2020)

Alla on muutama ote niistä todistuksista, joita olemme saaneet kuluneen viikon aikana. Jokainen todistus on jaettu tänne kirjoittajan suostumuksella. Todistusten tehtävänä ei ole kertoa sinulle, miten toimia omassa elämässäsi, vaan ne kertovat siitä, miten Jumala toimii, kun ihmiset rukoilevat! Onko sinulla todistus jaettavana rohkaisuksi toisille?
Jaa oma todistuksesi RMM:n sivuilla englanniksi tai kirjoita rukousseinälle suomeksi.

Aina kun olet eksymässä tieltä, milloin oikeaan, milloin vasempaan, sinä omin korvin kuulet takaasi ohjeen: — Tässä on tie, kulkekaa sitä.
Jes 30:21

Ylistys Jumalalle! Hän on aina uskollinen. Aviomieheni palasi kotiin muutama viikko sitten! Hän tuli takaisin Covid-19 -huolien keskellä. Eheytymisprosessi on menossa. Jumala on pehmentänyt mieheni sydämen. Hänen pitää vielä eheyttää suhde Jeesukseen, mutta näen Jumalan toimivan! Olen niin kiitollinen, että Jumala paljastaa itseään vahvasti teini-ikäisille lapsillemme. En pysty tarpeeksi kiittämään Rejoice Marriage Ministries:ä rohkaisusta, rukouksista ja työkaluista. Odotan täydellistä eheytymistämme hengellisesti yhdeksi. Ylistys Jeesukselle!
Etelä-Carolina, USA

Me tiedämme, että kaikki koituu niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa ja jotka hän on suunnitelmansa mukaisesti kutsunut omikseen.
Room 8:28

Ylistä Herraa minun sieluni! Olen seisonut avioliittoni puolesta useamman vuoden. Olen nähnyt suruja, torjutuksi tulemista, kaikkea mahdollista, mutta kaiken sen keskellä Jumala muistuttelee minua, että avioliittoni eheytyy. Pidin luottamukseni Herrassa. Uskon, että eheytymiseni on lähellä. Tänä aamuna aviomieheni puhui rukouspuhelimessa epäilyksistä ja Jumalan lupauksista. Hän pyysi minua lukemaan Raamatun tekstin. Olin epäuskoinen, koska tämä sama mies soitti minulle yhtenä iltana ollessaan toisen naisen kanssa ja sanoi minulle, että minun pitäisi lakata kertomasta ihmisille, että avioliittomme eheytyy. Taivaassa on hyvä Jumala. Jatketaan rukoilemista ja luottamista. Oman eheytymiseni jälkeen lupaan Jumalalle, että seison muiden särkyneiden avioliittojen puolesta. Aamen!
Maryland, USA

Toinen nainen menehtyi vähän aikaa sitten. Hän ei ollut ollut mieheni toinen nainen enää pariin vuoteen ja ajattelin, että olin täydellisesti antanut hänelle anteeksi. En halunnut olla sellainen ihminen, joka kantaa vihaa ja paheksuntaa. Yritin muistaa, että jonkun ajan kuluttua hänen silmänsä aukenivat ja hän oli Jumalan rakas lapsi. Covid-19:n takia emme voineet osallistua vainajan näyttöön, mutta saimme seisoa tien varrella hautajaissaattueen mennessä ohi. Pystyin osallistumaan. Olen kiitollinen, että RMM auttoi minua kasvamaan armossa, pitämään suuni kiinni (zip the lips), ja osasin odotta aviomieheni suruprosessia. Kummallisesti tänä aikana Jumala antoi minulle 2 Piet 3:9. Hän on kärsivällinen minua kohtaan, haluaa minun tekevän parannuksen ja Hän parantaa meidät.
Ohio ,USA

Ei Herra vitkastele täyttäessään lupaustaan, vaikka hän joidenkin mielestä on myöhässä. Päinvastoin: hän on kärsivällinen teitä kohtaan, koska ei halua kenenkään tuhoutuvan vaan tahtoo, että kaikki kääntyisivät.
2 Piet 3:9

Haluan kiittää Kaikkivaltiasta Jumalaa siitä, että tuhlaaja ex-puolisoni viestitti minulle hyvää syntymäpäivää. Olin herännyt painajaiseen, jossa tuhlaajamieheni oli tuonut naisen kotiimme ja se vain toi taas nöyryytyksen tunteet takaisin. Huusin Taivaalliselle Isällemme ja Hän laittoi seurakunta- ja kouluystäväni sekä perheeni toivottamaan minulle hyvää syntymäpäivää monien lähetysten kautta pitkin päivää. Mutta SUURIN yllätys oli oman rakkaan tuhlaajani syntymäpäivätoivotukset ja viestittelimme puolitoista tuntia. Emme olleet pitäneet yhteyttä pitkään aikaan. Kiitos Jumala Sinun hyvyydestäsi. Kunnia Kaikkivaltiaalle Jumalalle.
Texas, USA

Ensin haluan kiittää Jumalaa Hänen rakkaudestaan ja uskollisuudestaan. Haluan myös kiittää RMM:ä avusta seisoessani pitkäaikaisen avioliittoni puolesta. Olen oppinut asioita itsestäni tässä prosessissa ja olen tullut vahvemmaksi tullessani lähemmäs Herraamme. Todistukseni on, että pisimmän ja pimeimmän elämänvaiheeni jälkeen olen täynnä suurta iloa siitä, että aviomieheni on vihdoin kotona. Meidän pitää edelleen tehdä töitä ja tarkkailen Herran ohjausta, kun annan Herran käyttää minua tuomaan parantumista aviomiehelleni. Yritän tuoda esille rakkautta, kärsivällisyyttä ja ystävällisyyttä, kun palvelen häntä ja täytän hänen tarpeitaan. Hän on yrittänyt taistella sitä vastaan, mutta tänään hän lopulta alistui ja vastasi positiivisesti muutoksiini ja Herran johdatukseen. Jumala ohjasi minua hoitamaan sen osan lihastani taas terveeksi. En tiennyt, mistä aloittaa, mutta Jumala tietää kaiken, näkyvän ja näkymättömän, ja minun piti totella Häntä. Jatkan seisomista, jotta jokainen päivä olisi parempi päivä elämässämme ja avioliitossamme. Jumala siunatkoon teitä kaikkia!
Indiana, USA

Suuria tekoja hän tekee, tutkimattomia, ihmeitä, joilla ei ole määrää, ei rajaa.
Job 9:10

Aviomieheni soitti minulle tällä viikolla ja sanoi, että on väsynyt taistelemaan avioeron puolesta ja tajuaa, että minä oikeasti rakastan häntä. Minä pysyn Jumalan Sanassa, että avioliittomme eheytyy täydellisesti ja tulemme olemaan taas yhdessä. Minusta tämä on askel oikeaan suuntaan. Kun aviomieheni puhui, minä vain kuuntelin, en keskeyttänyt häntä ja annoin hänen ilmaista itseään. Jumalalle kunnia.
Maryland, USA

Olen seisonut avioliittoni puolesta pitkän aikaa. Olen siunattu, kun saan herätä joka aamu ja lukea Charlynen hartaustekstejä. Ne saavat aina minut hymyilemään, koska ne tuovat aina toivoa ja saavat minut pysymään vahvana uskossani. Jatkakaa rukoilua avioliittoni eheytymisen puolesta.
Georgia, USA

Viime viikolla olin allapäin. Sain puhelimeeni muistutuksen, jossa sanottiin, että “Sinun ei tarvitse taistella tätä taistelua (anna se takaisin)”. Sinä sunnuntaina yksi perheenjäsen lähetti raamatunkohdan ryhmäviestiin. En kiinnittänyt siihen paljon huomiota aluksi. Kun vihdoin katsoin sen, se oli 2 Aikakirja 20:15… tämä ei ole teidän sotanne. Kuuntelin autossa tarkoituksella saarnan “Kun taistelu valitsee sinut”. Se oli täysi saarna siitä pätkästä, jonka olin saanut muutama päivä aiemmin. Kun saarnaaja alkoi saarnata, hän asetti pohjustuksen. Se oli sama raamatunkohta! 2 Aikakirja 20! Istuin siinä hämmästyneenä! Kolme kertaa sain täysin saman viestin. Kuulin sen uudestaan vähän aikaa sitten täysin eri saarnassa ja tänään luin todistuksia ja näin sen taas! Jumala tietää, että olemme käymässä läpi asioita, jotka yllättivät minut, mutta Jumala tiesi sen jo etukäteen ja Hän antoi jo minulle vastauksen. “Tämä ei ole minun sotani, vaan Herran!” Kunnia Jumalalle!
Texas, USA

Hän lausui: “Kuulkaa, koko Juudan kansa, Jerusalemin asukkaat ja kuningas Josafat! Näin sanoo teille Herra: Älkää säikähtäkö älkääkä pelätkö tuota valtavaa sotajoukkoa, sillä tämä ei ole teidän sotanne vaan Jumalan.”
2 Aik 20:15

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.