Lauantain todistukset 13.10.2018

13.10.2018

Lauantain todistukset 13.10.2018

Suomennettu tekstistä:
Saturday testimonies
Charlyne Cares Devotion 13.10.2018

Jumala, minun voimani, sinua minä odotan, sillä sinä olet turvani. Uskollinen Jumalani, sinä kuljet edelläni ja annat minun nähdä, mikä on vihollisteni kohtalo.
Ps 59:10-11

Kaikki kunnia Jumalalle, jaan tässä todistukseni Jeesuksen Kristuksen nimessä. Annan Jumalalle ylistyksen, kiitoksen ja kunnian. Yhtäkkiä-hetkeni… yhtäkkiä tapahtui. Luulin, että se tapahtuisi yhdellä tavalla, mutta Jumala teki sen omalla tavallaan. Asiat eivät menneet hyvin vielä viikko ennen yhtäkkiä-hetkeämme. Puhuin Jumalalle muutamaa päivää aiemmin ja olin valmis luovuttamaan. Jumala lähetti minulle Sanan ja Hän vahvisti minua odottamaan. Olin paastonnut kaksi päivää viikossa pitkän aikaa ja viime viikolla aioin lopettaa, mutta jokin kehotti minua paastoamaan normaaliin tapaani ja niin tein. No, viime torstai oli pimeä, pilvinen ja sateinen päivä kotipaikallani, mutta kun kävelin töihin, tunsin iloa, rauhaa ja olin odottavainen. Katsoin taivaalle ja muistan sanoneeni Jumalalle, että jotakin hyvää oli tulossa. Kun pääsin töistä kotiin, aviomieheni oli muuttanut takaisin. Ystävät, älkää luovuttako! Se tapahtuu sinulle, Jumala täyttää lupauksensa sinulle. Purista vielä! Jumala siunatkoon RMM:ä ja kaikkia odottavia puolisoita. Kiitos, Herra!
Louisiana, USA

Niin kuin sade ja lumi tulevat taivaasta eivätkä sinne palaa vaan kastelevat maan, joka hedelmöityy ja versoo ja antaa kylväjälle siemenen ja nälkäiselle leivän, niin käy myös sanan, joka minun suustani lähtee: se ei tyhjänä palaa vaan täyttää tehtävän, jonka minä sille annan, ja saa menestymään kaiken, mitä varten sen lähetän.
Jes 55:10-11

Mietiskelin uskoani ja etsin Jumalan tahtoa todella pitkässä odotuksessani enemmän kuin kuolleen avioliiton puolesta. Pyysin vahvistusta. Tasan kaksi päivää myöhemmin, kun olin vuosittaisella Israelin matkallani juhla-aikaan, sain kaksi isoa rohkaisua kahden päivän aikana. Ensinnäkin yksi suhteellisen nuori sisar, mutta todellakin Herrassa oleva, kertoi, miten oli sanonut eräälle viiden lapsen yksinhuoltaja-isälle, että hänen olisi parempi rukoilla puolisonsa puolesta ja keskittyä Jumalaan! Tämä sen takia, että mies oli sanonut, että oli rakastumassa toiseen naiseen lomilla. Toiseksi, saapuessani Jerusalemiin yksi ystävä kertoi, kuinka hänen vanhempansa olivat antautumassa Herralle je miettivät avioliiton eheytymistä 28 vuoden asumuseron jälkeen. Hän tekee kahdesta yhden. Ylistys Kirkkauden Herralle. Hes 37:3 Herra sanoi minulle: “Ihminen, voivatko nämä luut herätä eloon?”
Itävalta

Ylistys Jumalalle. Pyysin rukousta muutama päivä sitten oikean käteni ja kyynärpääni puolesta, jotka olivat venähtäneet. Ylistän Jumalaa, kaikki kipu on täysin poissa ja pystyn liikuttamaan kättäni täydellisesti. Kiitos paljon rukouksista.
Pennsylvania, USA

Jumala toimii. Menin kummilapsemme valmistujaisjuhlaan. Hän on viisivuotias ja otin hänestä kuvan, jonka lähetin rakkaalleni kahden sydämen kanssa. En ole saanut häneltä vastaukseksi mukavia sanoja useampaan vuoteen, enkä ole nähnyt häntä pitkään aikaan. Hän vastasi “Kaunis, pusipusi”. Olen innoissani. Hän ei ole vastannut yhteenkään viestiini todella pitkään aikaan. Tekstaan vain harvoin, silloin kun tuntuu, että se on Pyhästä Hengestä. Rukoilkaa meidän kaikkien puolesta. Minusta tuntuu, että muutos on tulossa. En halua mennä Jumalan edelle tai häiritä sitä, mitä Hän tekee. Jumala siunatkoon teitä kaikkia.
Uusi-Seelanti

Eilen huusin avuksi Herraa. Tarvitsin Häneltä Sanan, että odotukseni oli Hänestä, Häneltä ja Hänelle ja etten tekisi tätä, koska RMM sanoo niin tai koska olisin vain niin itsepäinen. En halua, että on kyse minusta. Avasin Raamattuni ja pyysin Jumalaa puhumaan minulle. Avasi Psalmit ja kohdalle tuli Psalmi 106:8 “Mutta Herra pelasti heidät, nimensä kunnian tähden, hän osoitti voimansa ja suuruutensa.” Siinä oli Sanani… Jumala on pelastanut minut ja pelastaa myös aviomieheni tottelemattomuudesta ja synnistä Hänen nimensä kunnian tähden ja Hänen osoittaakseen Hänen voimansa ja suuruutensa. Miten mahtavaa tietää, että Jumala käyttää tätä koettelemusta pelastaakseen ihmisiä ja näyttääkseen langenneelle maailmalle Jeesuksen nimen voiman. Jumalan sana on todellakin elävä ja väkevä ja puhuu meille! Rukoilen, että jokainen teistä etsisi ja kuulisi Herraa tänään ja saisi rauhan ja levon, jonka vain Hän voi antaa. KYLLÄ ja AAMEN!
Kentucky, USA

Haluan vain jakaa tämän todistuksen ja kiittää Jumalaa siitä, että Hän on säästänyt elämäni monessa tilanteessa mutta tämä kerta oli todella erityinen. Lähdin mieheni ja yhden kaverin kanssa kotimatkalle. Juttelin miehelleni, nauroin ja molemmat sanoimme, ettemme malta odottaa kotiinpääsyä. Juttelimme edelleen, kun yhtäkkiä rekka, jossa olimme, alkoi kallistua ja mieheni yritti kaikkensa saadakseen sen takaisin oikeaan asentoon. Hän menetti rekan hallinnan ja suistuimme avoimelle pellolle ja rekka pyörähti ympäri. Olin shokissa. Ylistys Jumalalle, että me kaikki selvisimme. Kaverimme nilkka nyrjähti, koska me molemmat kaaduimme. Ylistykset menevät kuitenkin Jumalalle, koska Hän on armollinen ja olen elossa tänään Jeesuksen nimessä.
New York, USA

Kaikki ylistykset korkeimmalle! Jumala on ihana, ihmeellinen, rakastava, armollinen, mahtava! Olemme asuneet erillään useamman vuoden ja eronneet. Jumala lupasi minulle, että avioliittoni eheytyisi. Jossakin vaiheessa aviomieheni oli kärsinyt niin paljon tuskaa ja vihaa, ettei hän enää kestänyt minua. Olin eksyksissä ja väsynyt odottamaan. Yhtenä päivänä huusin avuksi Jumalaa ja sitouduin taas seisomaan avioliittoni puolesta. Myöhemmin samana päivänä aviomieheni tuli tuomaan tytärtämme ja hänen tyttöystävänsä oli samassa autossa. Minuun sattui ja mieheni sanoi, että minun pitäisi tottua siihen, nyt kun olemme eronneet. Itkin itseni uneen, mutta nyt voin sanoa, että tänään näen Jumalan käden liikuttavan vuoriani. Jumala kehotti minua luottamaan Hänen täydelliseen ajoitukseensa ja lopettamaan itkemisen sen puolesta, mikä on jo minun. Emme ole vielä samassa kodissa, mutta näen ihmeen toisensa jälkeen joka päivä. Yhtäkkiä-hetkeni on lähellä. Jatkakaa luottamista Jumalaan. Hänen suunnitelmansa ovat täydellisiä. Rukoilen teidän kaikkien puolesta, sillä mikään ei ole Jumalalle mahdotonta.
Massachusetts, USA

Jumala tekee sen! Avioliittoni on murskaantunut uskottomuudesta ja toiselle naiselle syntyi lapsi ja olemme olleet erillään useamman vuoden. Olen itkenyt lähes päivittäin viimeiset pari kuukautta, mutta en enää surusta, sillä olen löytänyt rauhan ja ilon Herrassa. Itken täydellisestä HÄMMÄSTYKSESTÄ, sillä Jumala laittaa kaikki särkyneet palasemme yhteen tavalla, jota en olisi ikinä osannut kuvitella. Hän ON eheyttäjä ja vapauttaja. Hän käyttää jopa tuota uutta lasta tässä ihmeessäni ja sen kautta tuo meitä yhteen. Älkää luovuttako. Haluan vain todistaa Jumalani SUURUUDESTA. Odotin niin kauan ja se oli niin vaikeaa, mutta ihmeeni on avautumassa. Uskokaa. Kuuntele, mitä Jumala kehottaa sinua tekemään ja TEE se. Mene Hänen lähelleen. Anna Hänen parantaa sinut, kun odotat Häntä saattaamaan päätökseen sen, minkä Hän on aloittanut. Toivon, että tämä puhuu jollekin täällä. Jumalamme on ihmeellinen. Huudan sieluni pohjasta, enkä ole vielä edes nähnyt loppuhuipennusta!
New Jersey, USA

Silloin minä kokoan teidät ja tuon teidät takaisin. Minä nostan teidät kunniaan kaikkien kansojen keskuudessa. Minä käännän teidän kohtalonne, te saatte nähdä sen omin silmin, sanoo Herra.
Sef 3:20

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

 

Kaikki raamatunkohdat ovat vuoden 1992 käännöksestä, ellei toisin mainittu.