Lauantain todistukset 13.1.2018

14.1.2018

Lauantain todistukset 13.1.2018

Suomennettu sivulta:
Lunchbreak testimonies
Charlyne Cares Devotion 13.1.2018

Katsokaa kansoja, katsokaa, kauhistukaa ja ihmetelkää, sillä minä teen teidän päivinänne teon, jota ette uskoisi, jos ette itse näkisi.
Hab 1:5

Kunnia kaikkivaltiaalle Jumalallemme, jolle mahdoton on mahdollista! Jumala kuuli poikani ja minun rukouksemme sekä tämän järjestön ja monien veljien ja siskojen rukoukset, että aviomieheni olisi kanssamme loppuvuoden jumalanpalveluksessa. Oli hienoa kuulla hänen itse kysyvän jumalanpalveluksen ajankohtaa, sillä hän halusi osallistua siihen. Miten mahtava Jumala onkaan. Tämä sama mies haki avioeroa ja vietti suurimman osan viime vuodesta ilman minkäänlaista yhteydenpitoa. Jumala vastasi moniin rukouksiini. Nyt me kolme käymme yhdessä perheenä joka paikassa. Olen hämmästynyt Jumalan voimasta siinä, että tänä vuonna kävelemme yhdessä, pidämme toisiamme kädestä kiinni kirkon viimeisen rukouksen aikana ja aloitamme uuden vuoden. Emme asu vielä saman katon alla, mutta tiedän, että hän suunnittelee tekevänsä niin pian. Kaikki tämä rukouksen voiman takia.
Nicaragua, USA

Jeesus vastasi: “Totisesti: jos teillä olisi uskoa ettekä epäilisi, te ette ainoastaan tekisi tätä viikunapuulle, vaan te voisitte sanoa tälle vuorellekin: ‘Nouse paikaltasi ja paiskaudu mereen’, ja niin tapahtuisi. Mitä tahansa te uskossa rukoillen pyydätte, sen te saatte.”
Matt 21:21-22

Ylistys Herralle! Vuosi loppui niin, että se toinen nainen on nyt poissa! Aviomieheni ja minä olemme asuneet erillään muutaman kuukauden. Olen rukoillut Pyhää Henkeä puhumaan aviomiehelleni ja pehmentämään hänen sydämensä. Tyttäreni asui mieheni kanssa muutaman kuukauden. Rukoilin, että hän palaisi kotiin ja Jumala vastasi rukouksiini muutama viikko ennen kiitospäivää. Nyt mieheni ja minä olemme pitäneet yhteyttä ja tyttäreni sanoo, että se toinen nainen on poissa. Hän sanoi, että mieheni on sanonut ikävöivänsä minua paljon, ja että hän tietää tehneensä virheen, kun jätti minut sen toisen naisen takia. Hän ei ole vielä kotona, mutta tiedän, että yhtäkkiä-hetkeni on tulossa pian. Jatkan rukoilua ja seisomista avioliittoni puolesta. En aio menettää uskoani ja toivoani. Jatkakaa rukoilua ja seisomista.
Texas, USA

Olen odottanut monta vuotta. Muutama kuukausi sitten monen vuoden poissaolon jälkeen aviomieheni tuli kotiin erään läheisen kuolemantapauksen takia. Kun näin hänet, tajusin, että olen antanut hänelle kaiken anteeksi ja että olin parantunut. Siitä olen Herralle kiitollinen. Saimme myös mahdollisuuden jutella. Kerroin hänelle kaiken, mitä olin halunnut sanoa vuosien aikana, sillä asumme eri maanosissa. Hän sanoi edelleen rakastavansa minua, että on aina rakastanut ja haluaa olla kanssani. Emme ole vielä yhdessä, mutta en voinut siirtyä uuteen vuoteen todistamatta sitä, mitä Jumala on tehnyt minulle. Olin ajautunut siihen pisteeseen, että sanoin itselleni, että vaikka hän ei ikinä palaisi, olisin silti tyytyväinen niin kauan kuin seisoisin sen puolesta, mihin uskon. Herra antoi minun seisoa. Pidämme nyt paremmin yhteyttä. Muistan, että Herra antoi minulle Jes 35 odotukseni alussa. Hän antoi myös Gal 5:5. Rukoilen, että 2018 tuo täydellisen eheytyksen.
Zimbabwe

Koska me uskosta olemme saaneet Hengen, odotamme hartaasti, että toivomme toteutuisi ja me saavuttaisimme vanhurskauden.
Gal 5:5

Ylistys Herralle. Herra toi aviomieheni takaisin kotiin joululomien aikaan. Olemme asuneet erillään useamman vuoden toisen naisen takia. Hän päätti jättää minut Yhdistyneisiin Kuningaskuntiin ja jäi sen toisen naisen kanssa toiseen maahan. Olin hajalla, enkä tiennyt, mitä tehdä. Kaikki kehottivat minua jättämään hänet, mutta syvällä sisimmässäni jokin puski minua taistelemaan avioliittomme puolesta. Yhtenä päivänä Jumala johdatti minut RMM:lle ja sieltä sain lisää voimia jatkaa odotustani. Jumala erotti mieheni siitä toisesta naisesta ja eheytti yhteydenpidon välillämme. Aviomieheni paljasti minulle kaikki vaikeudet, joita hän kävi läpi erossa ollessamme. Tajusin silloin, että kun luulin, että Jumala oli unohtanut meidät, Hän itse asiassa teki työtään. Muutama kuukausi sitten aviomieheni kertoi minulle, ettei jaksa enää olla kaukana minusta, ja että hän olisi tulossa takaisin. Hän saapui YK:iin viime kuussa. Se oli paras joululahja. Kiitos, Herra. Pyydän, älkää ikinä luovuttako.
Yhdistyneet Kuningaskunnat

Ikimuistoisista ajoista ei ole tietoon tullut, ei korva ole kuullut, ei silmä nähnyt, että olisi muuta jumalaa kuin sinä, Jumalaa, joka auttaa niitä, jotka häntä odottavat.
Jes 64:4

Lopetin avioliittoni puolesta seisomisen vuosi sitten, ja olen niin hämmentynyt siitä, pitäisikö minun taas aloittaa uudestaan. Tiedän kuitenkin, että Herra vastasi rukoukseen kiitospäivään liittyen. Ensimmäisenä kiitospäivänä tuhlaajapuolisoni lähdön jälkeen hän kieltäytyi kutsusta – olin murtunut. Mutta kaksi vuotta myöhemmin hän kysyi minulta, voisiko hän tulla kiitospäivän aterialle. Hän tuli ja perheestäni ja minusta tuntui, niin kuin aikaa ei olisi kulunut ollenkaan. Hän myönsi, että hänestäkin tuntui yhtä mukavalta ja hän jäi yöksi. Rukoilen toista mahdollisuutta osoittaa hänelle kunnioitusta ja saada hänen rakkautensa takaisin.
Kalifornia, USA

Haluan ylistää Jumalaa Hänen uskollisuudestaan. Joululoman aikana poikamme ja hänen perheensä tulivat kylään Chicagosta. Puolisoni tuli käymään joka päivä ja viipyi aina melkein koko päivän. Ylistys Jumalalle ihanasta ajasta perheen kanssa. Tarrautukaa Jeesukseen, Jumala ei tuota pettymystä. Hän kantaa sinut kaikkien tilanteiden ja koetusten läpi. Mikään ei ole Jumalalle mahdotonta. Hän ei ikinä jätä tai hylkää sinua.
Pennsylvania, USA

Herra itse kulkee sinun edelläsi. Hän on sinun kanssasi, hän ei jätä sinua yksin eikä hylkää sinua. Älä lannistu, älä pelkää.
5 Moos 31:8

Ylistys Herralle! Olemme asuneet erillään nyt joitakin kuukausia, enkä ole lopettanut rukoilua koko tänä aikana. Alussa se ei ollut helppoa, koska en tiennyt Jumalan tahtoa. Yhtenä päivänä hän ohjasi minut tämän upean voimavaran, RMM:n, luokse. Pysyin lujana ja rukoilin eheytymisen puolesta. Kiitän Jumalaa tästä ajasta ilman aviomiestä kotonani. Se on vetänyt minut lähelle Häntä. Joissakin tilanteissa olen halunnut luovuttaa, mutta Jumala on uskollinen, ja Hän puhui minulle niissä tilanteissa, etten luovuttaisi; että syventyisin Hänen sanaansa, rukoilisin ja paastoaisin. Hän tuki minua vakaalla, lujalla kädellään! Jumala tekee työtään minussa ensin. Minun piti nöyrtyä ja tuloksena on vastaanottavainen tuhlaajapuoliso. Rukoilen, että Jumala murtaisi kahleet, sillä mikään ei ole Jumalalle mahdotonta. Fil 4:13
Espanja

Kestän kaiken hänen avullaan, joka antaa minulle voimaa.
Fil 4:13

Joka vuosi häävuosipäivänämme menen samaan ravintolaan, jossa vietimme ensitreffejä ja hemmottelen itseäni hyvällä aterialla. Samalla tarjoan jollekulle aterian tuntemattomana. Tarjoilijat auttavat minua siinä. Jumala johdatuksena valitsimme erään edustavan näköisen vanhemman naisen, joka söi yksikseen. Hänen tarjoilijansa toimitti hänelle minun kirjeeni laskun sijasta. Kirjeessäni sanon aina saman asian joka vuosi: “Tänään on minun häävuosipäiväni, mutta menetin vaimoni vuosia sitten oman syntini takia. Joka vuosi tulen tänne juhlimaan elämäni onnellisinta päivää. Koska en voi viettää illallista rakkaan morsiameni kanssa, kiitos siitä, että saan tarjota sinulle tämän illan vaimoni muistoksi. Pidä huolta rakkaistasi, kohtele heitä hyvin, kerro ja näytä heille rakkautesi joka päivä, ole hyvä heille. Rukoilen, että Jumala siunaisi sinua tänä iltana ja tulevana vuotena.” Tarjoilija tuli luokseni kyyneleet poskia pitkin valuen: “En ole ikinä nähnyt mitään tällaista elämäni aikana. Hänen aviomiehensä kuoli muutama vuosi sitten. Jumala siunatkoon sinua.”
Arizona, USA

Jos nyt minä, teidän herranne ja opettajanne, olen pessyt teidän jalkanne, tulee myös teidän pestä toistenne jalat. Minä annoin teille esimerkin, jotta tekisitte saman minkä minä tein teille.
Joh 13:14-15

Vaimoni suostui ehdotukseeni, että hän saisi lainata ylimääräistä autoani, koska hänen oma autonsa on säilytyksessä vielä useamman päivän. Jouluaattona tyttäreni antoi minulle pikkuleipiä vaimoltani ja joulupäivänä sain joululahjankin tyttäreni kautta. Sama nainen otti avioeron viime kuussa sen jälkeen, kun oli ajautunut erilleen minusta ja ollut kotona asuva tuhlaajapuoliso useamman vuoden. Jatkan seisomista avioliittomme parantumisen puolesta ja niiden monien lupausten puolesta, joita rakas Herramme on antanut minulle vuosien aikana. ÄLÄ IKINÄ LUOVUTA ja luota Herran ajoitukseen ja eheytysprosessiin. Jos olisin missään vaiheessa luovuttanut, olisin jäänyt paitsi näistä viimeaikaisista ihmeistä ja kaikista muista ihmeistä, joita Hän on antanut minulle vuosien aikana. Kaikista suurin ihme on se, miten Hän muutti minua. Tunsin johdatusta lähettää tämän todistuksen ennen kaikkea ylistääkseni Herraa Hänen ihmeellisestä työstään avioliitossani ja tuodakseni toivoa, jos joku ajattelee luovuttavansa.
Pennsylvania, USA

Kun kyseenalaistin Herraa odotukseni pituudesta ja siitä, että mitä enemmän rukoilen, sitä pahemmaksi asiat näyttävät muuttuvan, niin Hän muistutti minua siitä, kun pelastuin 17-vuotiaana. Herra oli puhunut minulle näkyjen ja unien kautta melkein kolme vuotta ennen sitä. Synnyin hinduna ja kun Herra alkoi puhua minulle, en totellut Häntä. Itse asiassa Hän kehotti minua unessa lukemaan Raamattua ja tein juuri päinvastoin. Yritin testata ja kokeilla, oliko se Jumala ja pyysin mahdottomia merkkejä, jotka Jumala toteutti. Silti en totellut tai uskonut. Itse asiassa veto kohti hindulaisuutta oli vahvempi noina vuosina. Kukaan ympärilläni olevista ihmisistä ei tiennyt, että Herra puhui minulle, ja luulen että samoin on tuhlaajapuolisoidemme suhteen. Kun olin muutaman vuoden päättäväisesti vastustanut Häntä, minulla ei ollut rauhaa missään. Lopulta otin Kristuksen vastaan. Ja olen niin kiitollinen, ettei Hän luovuttanut minun suhteeni.
Intia
Kiitos avoimuudestasi! Miten ihmeellinen ja voimakas todistus sinulta. Olemme myös kuulleet muilta odottavilta puolisoilta ympäri maailmaa, että Jumala puhuu eksyneille syntisille, jotka eivät ole vielä saaneet pelastusta! Se voi rohkaista jokaista, joiden lähipiirissä on eksyksissä olevia läheisiä tai langenneita uskovaisia kuten esimerkiksi oma rakas puoliso. Muista rukoilla koko maailman puolesta ja niiden puolesta, jotka eivät tunne Jeesusta Pelastajanaan ja Herranaan! Herra, anna kaikkien syntisten mukaanlukien kaikkien tuhlaajien totella Sinun ohjeitasi. Herra, tuo tuhlaajapuolisomme kotiin! Herätä meidät, oi Herra! – Charlyne

Olen seisonut avioliittoni puolesta useamman kuukauden ja meillä on ollut useampi “väärä aloitus”. Jumala kuitenkin tekee työtään meissä. Se on vaikeaa, olen muussina mutta en ole luovuttanut taisteluani. Jumala antaa minulle voimia jatkaa. Toivoni on yksin Hänessä, sillä aviomieheni ei hallitse mitään päätöksiä. Viime viikolla mieheni antoi suostumuksensa, mutta on edelleen eksyksissä. Raamatunkohta Jes 46 auttaa minua pysymään.
Ranska

Muistakaa menneitä aikoja, muinaisista alkaen: minä olen Jumala, eikä muuta jumalaa ole. Minä olen Jumala, ei kukaan ole minun vertaiseni. Jo alusta asti olen kertonut kaiken, mikä oli tuleva, jo ammoin ilmaissut sen, mikä ei ollut tapahtunut vielä. Näin minä sanon, ja päätöksessäni pysyn, kaiken, mitä tahdon, minä toteutan: Minä kutsuin idästä haukan, kaukaisesta maasta päätökseni toteuttajan. Minä olen sanonut sanani ja panen sen toimeen, olen kaiken suunnitellut ja saatan sen päätökseen.
Jes 46:9-11

Olen odottanut yhtäkkiä-hetkeäni jonkun aikaa. Aviomieheni perui avioerokäsittelyt, muttei ole vielä tullut kotiin. Ehkä tämä on epäonnistunut yritys, mutta luotan Jumalaan. Hän on mahtava ja tiedän, että Hän muuttaa aviomieheni kivisydämen eläväksi. Herra on muuttanut minun elämäni ja tiedän, että Hänen ajallaan kaikki muuttuu täydelliseksi. Tiedän, että jonakin päivänä annan kunnian Jumalalle, kun näen perheeni taas yhdessä.
Kolumbia

Muutama päivä sitten olin niin murtunut ja hajalla, vaikka olin ensin ollut niin itsevarma ja toiveikas. Inhosin sitä, että minusta tuntui siltä. Rukoilin, anoin Jumalaaa tekemään jotakin, mitä tahansa lohduttaakseen minua ja näyttääkseen minulle, että Hän toimii, vaikken sitä näe. Kun laitoin 9-vuotiasta tytärtäni nukkumaan, hän sanoi “Äiti, Jeesus sanoi minulle jotakin tänään autossa, mitä minun pitää kertoa sinulle.” (värisyksiä) “Hän sanoi minulle: kerro tämä äidillesi. Niin kuin hukkasit sormuksesi mummolassa tänään, kaikki järjestyy. Se sormus on niin kuin isi; sinä rakastat sitä ja hukkasit sen. Mutta jatka sen etsimistä, mitä lähemmäs pääset sitä niin löydät sen. Mitä enemmän isi on käynyt kylässä, sitä onnellisemmalta hän on vaikuttanut. Saat sormuksesi ja isin takaisin, älä luovuta” (leuan loksahdus) Joten, Halleluja! Mitään ei ole tapahtunut luonnossa, ja olosuhteemme ovat samat, mutta Jumala antoi minulle juuri sen mitä tarvitsin ihanimmalla mahdollisella tavalla. En ollut kiitollinen vain siitä viestistä, vaan myös siitä, että tyttäreni pystyi kuulemaan Jumalan äänen. Todellinen lahja.
Texas, USA

Todellakin ylistyksen arvoista monella eri tavalla. 9-vuotias lapsenlapseni vastaanotti Jeesuksen sydämeensä ja hänet kastettiin vähän aikaa sitten. Tuhlaaja ex-aviomieheni tuli kirkkoomme kastetilaisuuteen sen toisen naisen kanssa. Se oli meidän kirkkomme, josta hän oli sanonut, ettei enää ikinä kulkisi niistä ovista sisälle! Ylistys Jeesukselle! Olemme asuneet erillään useamman vuoden ilman kunnollista yhteydenpitoa, mutta tiedän, että Taivaallinen Isämme pehmentää hänen sydäntään. Rukoilen kaikkien teidän puolesta päivittäin.
Georgia

Ylistyksiä! Tuhlaajapuolisoni tuli takaisin! Hän tunnusti ja on tähän mennessä osoittanut katuvansa ja valmis aloittamaan avioliittomme työstämisen! Vaikka olisi kuinka vaikeaa kuulla sanoja pettämisestä, tiedän, että Herra käyttää tätä vahvistaakseen minua, uskoani, aviomiestäni ja avioliittoani. Kiitos kaikille, kun olette tukena ja toivona pimeiden hetkien läpi. Rukouksia meidän eheytymiselle!
Texas, USA

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries, Inc.

 

Suomentanut Raisa
Kaikki raamatunkohdat ovat vuoden 1992 käännöksestä, ellei toisin mainittu.