Jeesus on ainoa vastaus!

30.1.2019

Jeesus on ainoa vastaus!

Suomennettu hartaudesta: Charlyne Cares Devotion 30.1.2019

Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, voitte pyytää mitä ikinä haluatte, ja te saatte sen. Siinä minun Isäni kirkkaus tulee julki, että te tuotatte runsaasti hedelmää ja niin osoitatte olevanne opetuslapsiani.
Joh 15:7-8

Olosuhteesi saattavat tuntua ylivoimaisilta tällä hetkellä. Vastaamattomien rukousten paino saattaa painaa sydäntäsi joka aamu herätessäsi. Herra näkee sinut ja tietää tarkalleen, mitä tulevaisuutesi pitää sisällään.

Jumala rakasti sinua niin paljon, että Hän lähetti ainoan poikansa antamaan elämänsä sinun puolestasi. Mitä rakkautta! Jeesus on vastaus sinulle.

Auta meitä väkevällä kädelläsi, pelasta ne, joita rakastat. 
Ps 108:6

Minä epäonnistuin Bobin vaimona. Laitoin urani Herran, aviomieheni ja lasteni edelle. Elämäni oli epätasapainossa. Annoin vihollisen eksyttää itseni. Olin hiljalleen tehnyt kompromisseja Jumalan periaatteiden ja maailman periaatteiden välillä.

Minusta tuntui ihan Eevalta avioeroni jälkeen. Saatoin osoittaa sormella aviomiestäni, mutta olin itse vastuussa omista teoistani ja sanoistani. Tekoni eivät olleet yhtäpitäviä sanojeni kanssa. En halunnut antaa anteeksi aviomiehelleni, niin kuin minulle oli annettu anteeksi. Olin huono esimerkki lapsilleni. Mutta Jumala! Epätoivossani ja tuskassani huusin avuksi Herraa kaksi kuukautta avioeromme jälkeen. Sinä päivänä Hän muutti elämäni lopullisesti! Jeesus on ainoa vastaus.

Mitä Herra paljastaa sinulle, kun etsit Häntä avioliittosi eheytymiseksi? Oletko epäonnistunut joillakin osa-alueilla avioliitossasi? Oletko valmis tekemään joitakin muutoksia omassa elämässäsi? Onko sinulla henkilökohtainen suhde Jeesukseen Kristukseen elämäsi Pelastajana ja Herrana?

Älä anna vihollisen lannistaa sinua niiden olosuhteiden takia, joita tänään kohtaat. Herra voi sulattaa olosuhteiden vuoret. Hän voi kääntää Saulin Paavaliksi. Hän voi jakaa Punaisenmeren, kun vihollinen on aivan kintereilläsi. Mikään ei ole liian vaikeaa Hänelle.

Te olette jo puhtaat, sillä se sana, jonka olen teille puhunut, on puhdistanut teidät. Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä. Eihän oksa pysty tuottamaan hedelmää, ellei se pysy puussa, ja samoin ette pysty tekään, ellette pysy minussa. Minä olen viinipuu, te olette oksat. Se, joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, tuottaa paljon hedelmää. Ilman minua te ette saa aikaan mitään.
Joh 15:3-5

Olemme voimattomia ilman Jeesusta, mutta Hänen takiaan Hän itse varustaa meidät kohtaamaan jokaisen päivän. Kutsu avuksi Hänen nimeään nyt “Jeesus! Jeesus! Jeesus, tarvitsen sinua! Herra, auta minua. Anna minulle anteeksi. Ohjaa askeleitani joka päivä, jotta avioliittoni heräisi kuolleista.”

Rukouksessa on voimaa. Tottelemattomuudella ja synnillä on seurauksensa. Ellei rakas aviomiehesi tai vaimosi tee parannusta ja käänny pois vääriltä teiltään, he tulevat tietämään, että on olemassa taivas ja helvetti. Siksi sinun tulee rukoilla päivittäin aviomiehesi tai vaimosi puolesta sekä kaikkien tuhlaajapuolisoiden ja lasten puolesta, jotta he tekisivät parannuksen ja kääntyisivät pois syntisiltä teiltään ja pyytäisivät Jeesusta tulemaan elämänsä Pelastajaksi ja Herraksi.

Joka ei pysy minussa, on kuin irronnut oksa: se heitetään pois, ja se kuivuu. Kuivat oksat kerätään ja viskataan tuleen, ja ne palavat poroksi. 
Joh 15:6

Jeesus on ainoa vastaus. Jumala lähetti Ainoan Poikansa maksamaan hinnan, vuodattamaan verensä ristillä kaikkien syntisten puolesta. Hän tuli parantamaan sairaat ja vapauttamaan ihmiset synnin kahleista. Muista aina, että huolimatta siitä, mikä ongelma sinulla tai läheiselläsi on, niin “Jeesus on ainoa vastaus.”

Mutta hädässään he huusivat avuksi Herraa, ja Herra pelasti heidät ahdingosta. Hän lähetti sanansa, ja se paransi heidät, haudan partaalta hän auttoi heidät turvaan.
Ps 107:19-20

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.