Herra, vapauta minut

5.1.2020

Herra, vapauta minut

Suomennettu hartaudesta: Lord, set me free (Charlyne Cares Devotion 5.1.2019)

Herran henki on minun ylläni, sillä hän on voidellut minut. Hän on lähettänyt minut ilmoittamaan köyhille hyvän sanoman, julistamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen ja julistamaan Herran riemuvuotta.
Luuk 4:18-19

Miten mahtava lupaus! Aiotko mennä kirkkoon tänä Herran päivänä ja ylistää Herraa?

Muista pyhittää lepopäivä.  Kuutena päivänä tee työtä ja hoida kaikkia tehtäviäsi, mutta seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, sapatti.
2 Moos 20:8-10

Tiedän, miltä tuntuu istua yksin, mutta muista, että Herra on siinä aivan vierelläsi. Pyydä Pyhää Henkeä puhumaan sinulle ja parantamaan sinun haavoittunut, kipeä ja särkynyt sydämesi istuessasi siellä keskittyen Herraan, musiikkiin ja papin puheeseen. Pyydä Herraa täyttämään sinut, jotta voit kävellä ulos uskossa ja luottaen Häneen täydellisesti kaikessa.

Veisatkaa yhdessä psalmeja, ylistysvirsiä ja hengellisiä lauluja, soittakaa ja laulakaa täydestä sydämestä Herralle ja kiittäkää aina ja kaikesta Jumalaa, Isää, meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä.
Ef 5:19-20

Halleluja! Ylistäkää Jumalaa hänen pyhäkössään, ylistäkää häntä taivaan mahtavissa holveissa! Ylistäkää häntä, hänen väkeviä tekojaan, ylistäkää häntä, hän on suuri!
Ps 150:1-2

Sinun täytyy pitää katseesi kiinni Herrassasi ja Pelastajassasi eikä olosuhteissasi. Jumala voi siirtää olosuhteiden vuoresi. Sinun täytyy uskoa ja jatkaa raamatunkohtien rukoilemista itsesi ja puolisosi nimellä.

Herran henki on minun ylläni, sillä hän on voidellut minut. Hän on lähettänyt minut ilmoittamaan köyhille hyvän sanoman, parantamaan ne, joiden mieli on murtunut, julistamaan vangituille vapautusta ja kahlituille kahleitten kirpoamista, julistamaan Herran riemuvuotta, päivää, jona Jumalamme antaa palkan. Hän on lähettänyt minut lohduttamaan kaikkia murheellisia,
Jes 61:1-2

Jeesuksessa Kristuksessa on vapaus! Jeesus on se totuus, joka voi päästää jokaisen meistä vapaaksi. Hän on Ainoa, joka voi vapauttaa sinut, puolisosi ja läheisesi synnin kahleista.

Niille juutalaisille, jotka nyt uskoivat häneen, Jeesus sanoi: “Jos te pysytte uskollisina minun sanalleni, te olette todella opetuslapsiani. Te opitte tuntemaan totuuden, ja totuus tekee teistä vapaita.”
Joh 8:31-32

Tunnet omassa elämässäsi ehkä monta ihmistä, joilla ei ole henkilökohtaista suhdetta Jeesukseen Kristukseen. Siksi on niin tärkeää, että saat olla osana Herran opetuslapsia olemalla valona tässä pimeässä, syntisessä maailmassa. Vietä aikaa rukoillen, että sinä toimisit majakkana missä oletkin. Jeesus on vastaus kenen tahansa ongelmiin. Kuvittele, jos puolisosi vain sattuu laittamaan television päälle ja sattumalta kuuntelee pastorin saarnaa, tai sattumalta laittaa radion päälle ja paikallinen pastori alkaa puhumaan rakkaimpasi sydämeen juuri sillä hetkellä. Mikään ei ole Jumalalle mahdotonta.

…lähetän sinut pakanoiden pariin avaamaan heidän silmänsä ja saattamaan heidät pimeydestä valoon ja Saatanan vallasta Jumalan luo. He saavat syntinsä anteeksi, kun uskovat minuun, ja heillä on oleva paikkansa niiden joukossa, jotka Jumala on pyhittänyt.
Ap.t 26:17-18

Synnillä on tapana orjuuttaa, kontrolloida, hallita tai sanella käytökset ja teot. Herra Jeesus Kristus voi päästää kaikki vapaiksi synnin orjuudesta. Puolisosi VOI vapautua kaikista synneistä, jotka sokeuttavat tai hallitsevat hänen elämäänsä tällä hetkellä.

Jumalalle kiitos, te jotka olitte synnin orjia, olette nyt tulleet koko sydämestänne kuuliaisiksi sille opetukselle, jonka ohjattavaksi teidät on uskottu. Olette päässeet vapaiksi synnin orjuudesta ja palvelette nyt vanhurskautta.
Room 6:17-18

Älä ikinä unohda, että Kristuksessa on vapaus. Puolisollesi on olemassa vapaus! Herra voi pelastaa hänet, muuttaa hänet, uudistaa hänen mielensä ja tehdä hänestä uuden luomuksen. Herramme vapauttaa päivittäin ihmisiä kaikenlaisista kahleista Jeesuksen Kristuksen veressää ja nimessä.

Minkä syntien kanssa sinä itse kamppailet? Pyydä Herraa vapauttamaan sinut Jeesuksen nimessä. Tulkoon sinusta majakka, joka julistaa Jumalan totuutta, rakkautta ja vapautusta kaikille ihmisille ympärilläsi. Vangituille on olemassa vapaus Herramme Jeesuksen Kristuksen voimalla!

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.