Herra, lähetä puolisoni kotiin

29.11.2018

Herra, lähetä puolisoni kotiin

Suomennettu hartaudesta: Lord, send my spouse home (Charlyne Cares Devotion 1.12.2022)

“Silloin poika meni itseensä ja ajatteli: ‘Minun isäni palkkalaisilla on kaikilla yllin kyllin ruokaa, mutta minä näännyn täällä nälkään. Ei, nyt minä lähden isäni luo ja sanon hänelle: Isä, minä olen tehnyt syntiä taivasta vastaan ja sinua vastaan. En ole enää sen arvoinen, että minua kutsutaan pojaksesi. Ota minut palkkalaistesi joukkoon.’ Niin hän lähti isänsä luo. “Kun poika vielä oli kaukana, isä näki hänet ja heltyi. Hän juoksi poikaa vastaan, sulki hänet syliinsä ja suuteli häntä. Poika sanoi hänelle: ‘Isä, minä olen tehnyt syntiä taivasta vastaan ja sinua vastaan. En ole enää sen arvoinen, että minua kutsutaan pojaksesi.’
Luuk 15:17-21

Onko jokin Raamatun tarinoista sinun suosikkisi? Tuhlaajapojan tarina oli yksi minun ja Bobin lempitarinoista Raamatussa. Pystyn samaistumaan siihen, koska minun tuhlaajani tuli takaisin kotiin. Minä rukoilen, ettet sinä ikinä epäilisi Herran voimaa ja mitä Hän tekee puolisosi elämässä. Sinä voit seisoa lujana Jumalan lupauksissa, rukoilla palavasti ja odottaa uskollisesti, että puolisosi voi tulla kotiin minä hetkenä hyvänsä.

Pietari vastasi: “Kääntykää ja ottakaa itse kukin kaste Jeesuksen Kristuksen nimeen, jotta syntinne annettaisiin anteeksi. Silloin te saatte lahjaksi Pyhän Hengen. Teitä tämä lupaus tarkoittaa, teitä ja teidän lapsianne, ja myös kaikkia niitä, jotka ovat etäällä — keitä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu.”
Ap.t 2:38-39

Ehkä sinä olet se mies tai vaimo, joka aiheutti suurimman osan avioliitto-ongelmistanne. Oletko itse jo tullut kotiin Taivaan Isän luokse? Oletko huutanut apua ja pyytänyt anteeksi sitä sotkua, jonka olet elämässäsi saanut aikaan? Tekisitkö tästä päivästä elämäsi parhaimman päivän pyytämällä Jeesusta Kristusta tulemaan sydämeesi ja elämääsi lopullisesti? Älä lykkää sitä enää yhtään päivää tuonnemmaksi.

Sillä kaikki ovat tehneet syntiä ja ovat vailla Jumalan kirkkautta mutta saavat hänen armostaan lahjaksi vanhurskauden, koska Kristus Jeesus on lunastanut heidät vapaiksi. Hänet Jumala on asettanut sovitusuhriksi, hänen verensä tuo sovituksen uskossa vastaanotettavaksi.
Room 3:23-25a

Voit juhlia Jumalan lapsena ja tietää todellisen tarkoituksen sille, miksi Jeesus tuli maan päälle: pelastamaan kaikki ihmiset heidän synneistään. Voit kutsua Jeesuksen Kristuksen elämääsi juuri nyt rukoilemalla yksinkertaisen rukouksen kuten tämän:

Herra, tiedän, että olen syntinen ja minä tarvitsen Sinun anteeksiantoasi kaikista synneistäni ja vääristä teoistani. Uskon, että Jeesus Kristus vuodatti verensä ja kuoli ristillä ja maksoi näin hinnan minun synneistäni. Uskon, että hän nousi kuolleista. Pyydän nyt Jeesusta Kristusta tulemaan sydämeeni ja elämääni Pelastajaksi ja Herraksi. Herra, auta minua seuraamaan sinun tahtoasi ja Sinun tietäsi loppuelämäni ajan. Tiedän, että kun Sinä olet elämässäni, niin Sinä annat minulle voimaa sanoa “ei” kaikille maailman houkutuksille joka päivä. Kiitos Sinun ihmeellisestä rakkaudestasi, kun kuolit ristillä minun syntieni puolesta. Tätä rukoilen Jeesuksen nimessä. Aamen.

Saatat kuulua myös toiseen kategoriaan. Ehkä et saa palata takaisin kotiin, koska puolisosi ei anna anteeksi sinun uskottomuuttasi. Sinun on ehkä pitänyt jättää kotisi ja lapsesi. Tiedämme niin monia ihania miehiä ja naisia, jotka haluaisivat mennä kotiin mutta eivät pysty. Ei lopeteta ikinä rukoilemista kaikkien puolisoiden puolesta, joiden tulisi antaa anteeksi puolisoilleen ja päästä pois kaikesta vihasta, anteeksiantamattomuudesta ja katkeruudesta elämässään. Rukoillaan kaikkien näiden aviomiesten ja vaimojen sydämien puolesta, että Herra koskettaisi heitä.

Rukoilisitko, että tuhannet avioliitot eheytyisivät ja rakentuisivat uudelleen lujalle kalliolle Herrassamme Jeesuksessa Kristuksessa?

Haluan todistaa herätystä ympäri maailman, kun miehet, naiset, kapinoivat lapset ja eksyksissä olet lähimmäiset tulisivat synnintuntoon Pyhän Hengen voimasta. Mikä juhla siitä tuleekaan, niin kuin tuhlaajapojallakin, kun puolisosi katuu ja kääntyy Taivaan Isän puoleen. Oletko valmis juhlimaan sitä, kun Herra eheyttää perheitä?

Niin että he tulevat tuntemaan totuuden ja selviävät Paholaisen ansasta, johon tämä on heidät vanginnut pakottaakseen heidät tahtoonsa.
2 Tim 2:25-26

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uusimmat julkaisut täältä.