Herra, auta minua

13.3.2023

Herra, auta minua

Suomennettu hartaudesta: Lord, help me (Charlyne Cares Devotion 8.3.2023)

Mikä sinua pelottaa juuri nyt? Kehottaako Herra sinua uskomaan, olemaan rohkea ja olemaan pelkäämättä? Kuljetko epäilyksissä ja epäuskossa? Kehottaako Jumala sinua taistelemaan avioliittosi puolesta? Oletko tottelematon? Sinun tulee antaa kaikki Herralle ja totella Häntä, eikä ikinä luovuttaa avioliittosi suhteen. Oletko vastaanottanut Jeesuksen Kristuksen elämäsi Pelastajaksi ja Herraksi? Leikitkö synnin kanssa ja ajattelet, ettei kukaan huomaa? Jehovah näkee ja tietää kaiken! Tee parannus ja pyydä Herraa auttamaan sinua siinä, missä olet tänä päivänä!

Herra tuntee kaikki tarpeesi ja kaikki ongelmasi. Huuda apua Herralta, pyydä Häneltä Hänen jumalallista väliintuloaan. Rukoilen, ettet katsoisi elämän myrskyihisi, kuten heikkouksiin, toivottomuuteen ja olosuhteisiin, vaan uskoisit Jumalan mahtavaan voimaan.

Herra haluaa antaa parantumista ja eheytymistä avioliitto-ongelmiisi. Muistatko, miten Matteuksen evankeliumissa luvussa 14 opetuslapset näkivät Jeesuksen kävelevän järvellä? He olivat kauhuissaan ja luulivat Häntä aaveeksi.

“Mutta samassa Jeesus jo puhui heille: ‘Pysykää rauhallisina, minä tässä olen. Älkää pelätkö.”
Matt 14:27

Tiedän, että saatat kohdata torjutuksi tulemista, yksinäisyyttä, taloudellisia kriisejä tai tulevaisuuden pelkoa. Jehova Jireh -nimi tarkoittaa huolenpitoa. Herra paljastaa sinulle, mitä sinun tulee tehdä totellaksesi Häntä, jos vain etsit Hänen kasvojaan. Sinun tulee rukoilla, kertoa Hänelle tarpeesi, ja kuunnella Hänen opastavaa ääntään. Usko ja seiso Jumalan lupauksissa.

“…Teidän Isänne kyllä tietää mitä te tarvitsette, jo ennen kuin olette häneltä pyytäneetkään.”
Matt 6:8

Tiedän, että sinulla saattaa olla vaikeita taloudellisia ongelmia juuri nyt. Onko sinulla liikaa laskuja, eikä tarpeeksi rahaa? Onko talosi ulosotossa? Etsi Herraa koko sydämestäsi ja usko Herran vanhurskauteen. Älä huolehdi huomispäivästä, sillä kullekin päivälle riittävät sen omat murheet. Lue tänä iltana Matteuksen evankeliumista 6:25-34. Pyydä Herraa näyttämään sinulle, kuinka päästä veloista, ja Hän ohjaa askeleesi.

Tässä sinulle rukous tähän päivään:

Herra, minulla on avioliitto-ongelmia. Sinä olet Ainoa, joka voi puhua tälle vuorelle, että se siirtyisi Jeesuksen nimessä. Rukoilen, että annat minulle jumalallista viisautta siihen, mitä Sinä haluat minun tekevän joka päivä.

Herra, puhu minulle lujaa, jotta voin kuulla äänesi. Näytä minulle, mitä Sinä haluat minun tekevän, jotta voin alkaa maksaa laskujani. Herra, Sinä voit tehdä mitä tahansa. Mikään ei ole Sinulle mahdotonta. Pyydän Sinun jumalallista väliintuloa elämääni, jotta voin antaa Sinulle kaiken kunnian, ylistyksen ja kiitoksen.

Herra, minä mietin, miten Abrahamia testattiin ensimmäisessä Mooseksen kirjassa luvussa 22, ja Sinä annoit ihmeellisesti lampaan uhriksi Abrahamille ja Iisakille. Abraham sanoi tuota paikkaa “vuoreksi, jolla Herra ilmestyy”. Herra, minä haluan olla samanlainen kuin Raamatun mahtavat miehet ja naiset, jotka uskoivat, että Sinä voit tehdä mitä tahansa. Rukoilen, että kasvatat uskoani enemmän ja enemmän, jotta voin rohkaista muita Sinun mahtavasta voimastasi. Haluan kertoa muille siitä, mitä Sinä olet tehnyt minulle, kun luonnollisesti katsottuna ei ole ollut toivoa. Mutta Jumala! Herra, kiitän Sinua etukäteen ja ylistän Sinun Pyhää Nimeäsi, että Sinä hallitset puolisoni elämää, kun avioliittoni näyttää toivottomalta. Rukoilen, että rakkaan puolisoni kanssa me nöyrtyisimme edessäsi ja etsisimme Sinun tahtoasi ja tietäsi elämässämme ja avioliitossamme. Herra, muuta minua, muokkaa minua, tee minusta, puolisostani ja perheestäni kaikkea sitä, mitä Sinä haluat meidän olevan. Ristiinnaulitse syntinen luontomme ja anna meille puhtaat sydämet.

Jos minun elämäni tai puolisoni elämä on epätasapainossa, niin opeta Sinä meille molemmille tänä aikana Sinun tahtoasi. Herra, tule Sinä ensisijaiseksi meidän molempien elämässä. Rukoilen, että puolisoni huutaisi sinua avukseen niin kuin Jeremian kirjassa 33:3. Vastaa ja puhu rakkaalle puolisolleni suuria ja ihmeellisiä asioita, joista hän ei mitään tiedä.

Herra, minä tulen luoksesi kiitollisin sydämin, ja jatkan ylistämistäsi ja riemuitsen Sinussa, luotan Sinun mahtavaan voimaasi ja ylistän Sinun Pyhää Nimeäsi. Uskon ja odotan läpimurtoa. Jeesuksen nimessä rukoilen. Aamen.

Siunauksin,
Charlyne Steinkamp
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.