Aikaleima

21.5.2019

Aikaleima

Suomennettu hartaudesta: Timestamp (Charlyne Cares Devotion 20.5.2019)

Vierailijan kirjoituksen on kirjoittanut joku odottava puoliso. Alla olevat näkemykset ovat kirjoittajan omia, eivätkä välttämättä kuvasta Rejoice Marriage Ministries:n tai Steinkampien näkemyksiä.

Katselin kuvia kuluneen vuoden ajalta, ja tekisi mieli laittaa aikaleima jokaiseen kuvaan:

“Tämä perheen Disney-matka oli noin kahdeksan kuukautta ennen sitä, kun hän sanoi, ettei rakasta minua.”
“Otimme tämän kuvan viimeisellä häävuosipäivän matkallamme, noin kolme kuukautta ennen mieheni suhdetta.”
“Tämä perheen joulukuva otettiin kaksi viikkoa ennen sitä, kun sain tietää kaikesta.”

Antaessani aikaleimoja jokaiselle muistolle, jokin minussa haluaisi mennä takaisin ja varoittaa itseäni siitä, mitä on tulossa, ja yrittäisin estää sitä tapahtumasta. Minulla on myös surullinen kaipuu siitä aviomiehestä, joka noissa valokuvissa on, koska nykypäivän aviomies on tunnistamattomissa.

Kun jatkoin kuvien katselemista, mieleeni tuli ajatus (Pyhä Henki). “Miksi rukoilet ja kaipaat jotakin menneisyydestä? Miksi haluat aviomiehestäsi sen version, joka lankesi syntiin? Miksi et rukoilisi jotakin uutta?”

Älkää enää menneitä muistelko, älkää muinaisia miettikö!
Jes 43:18

Sitten toinen ajatus (Pyhä Henki, taas) tuli mieleeni. “Jos Jumala antaisi minun mennä takaisin menneisyyteen varoittamaan itseäni, olisinko kuunnellut? Olisinko tehnyt tarvittavat muutokset lähentyäkseni Jumalaa, saadakseni todellista uskoa ja antanut Isän tehdä Hänen täydellistä työtään?”

Kanssaodottajat, mitä me rukoilemme? Eheytymistä, kyllä, mutta kenelle? Vain puolisollesi? Entä itsellesi? Eheytymisen määritelmä on: saada takaisin entiseen asemaan tai tilaan. Raamatullinen määritelmä eheytymisestä on: saada takaisin enemmän kuin mitä on menetetty, siihen pisteeseen asti että lopullinen tila on parempi kuin alkuperäinen tila. En tiedä sinusta, mutta minusta Raamatullinen määritelmä on parempi ja julistan sitä omaan elämääni ja aviomieheni elämään!

Palatkaa, vangitut, takaisin turvapaikkaanne, te ette ole turhaan eläneet toivossa! Vielä tänäänkin lupaan: kaksinkertaisen hyvityksen minä annan sinulle, Siion. 
Sak 9:12

Jatkaessani avioliiton puolesta seisomista olen huomannut, että rukoukseni ovat muuttaneet suuntaa. En enää halua sitä miestä, jonka kanssa menin naimisiin; haluan miehen, jonka Jumala eheyttää. En enää vain rukoile, että “aviomieheni tulisi kotiin”; rukoilen, että aviomieheni tulisi kotiin elävän sydämen kanssa, herkkänä Jumalan parantavalle voimalle. En enää halua olla vanha oma itseni; haluan olla vaimo, joka jatkaa pyyteettömän rakkauden osoittamista. Rukoilen jotakin uutta… meille molemmille.

Minä annan heille uuden sydämen ja heidän sisimpäänsä uuden hengen, minä otan heidän rinnastaan kivisydämen pois ja annan tilalle elävän sydämen.
Hes 11:19

Toivon, että me kaikki ymmärtäisimme, miten tärkeää on, että Herra muuttaa meitä kaikkia, sekä odottavia puolisoita että tuhlaajia. Emme voi odottaa eheytynyttä ja uutta avioliittoa, jos jatkamme olemalla omia vanhoja itsejämme. Meidän tulee olla valmiita vastaanottamaan tuhlaajamme takaisin avoimin käsivarsin ja Jumalan rakkaudella. Meidän tulee päästää irti menneisyyden kivusta ja tuskasta. Meidän tulee luovuttaa kaikki Jumalalle ja tulla uudeksi luomukseksi Hänessä.

Jokainen, joka on Kristuksessa, on siis uusi luomus. Vanha on kadonnut, uusi on tullut tilalle! 
2 Kor 5:17

Rakkaat ystävät, uskokaa, että Jumala tekee työtään eheyttääkseen puolisomme. Uskokaa, että Hän on jo laittanut aikaleiman uudelle ja eheytyneelle avioliitolle!

Katso: minä luon uutta. Nyt se puhkeaa esiin — ettekö huomaa? Minä teen tien autiomaahan ja joet kuivuuden keskelle.
Jes 43:19

Odottaen uutta,
Michelle
Florida, USA
Rejoice Marriage Ministries

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.

Katso uuusimmat julkaisut TÄÄLTÄ.